Uppdatering: Joe Biden och Kamala Harris tilldelades Times Person of the Year 2020.

2020 har varit ett riktigt skitår men samtidigt ska fortfarande Times utse årets personlighet. Förra året var det ingen mindre än vår egen Greta Thunberg som kammade hem priset. I år ser det inte ut att bli någon svensk som får priset även om Greta Thunbergs namn finns med bland kandidaterna och bland oddsen. Istället är det sjukvårdspersonal som har överlägset lägst odds på att få utmärkelsen vilket de minst sagt förtjänar efter det arbete de lagt ner under året. 

Det märks tydligt att det är pandemin som påverkar utmärkelserna och oddsen. Efter sjukvårdarna är näste favorit till det åtråvärda priset Anthony Fauci, en amerikansk läkare och immunolog som varit chef för Natonal Institute of Allergy and Infectious Diseases i USA sedan 1984. Därefter hittar vi WHO, världshälsoorganisationen som också haft en viktig roll under pandemin. Utöver det ser vi en bubblare genom USA:s kommande president Joe Biden samt rörelsen Black Lives Matter som fått stor uppmärksamhet under året. 

I denna artikel ska vi på Betting gå igenom oddsen inför vinnaren av Times Person of the Year, samt vem/vilka vi tror kommer vinna priset.

Odds vinnare Times Person of the Year

Kandidater Högsta odds Spelbolag
Sjukvårdspersonal 1,12
Anthony Fauci 6,00
WHO 8,00
Joe Biden 8,00
Black Lives Matter 9,00
Jacinda Ardern 10,00
Li Wenliang 12,00
Lärarkåren 12,00
Li Keqiang 12,00
CDC 14,00
Kamala Harris 14,00
Donald Trump 18,00
Epidemiloger 18,00
Boris Johnson 25,00
Greta Thunberg 25,00

Vem vinner Times Årets person?

Som oddsen visar är det Covid19-pandemin som fokuset ligger på bland årets favoriter till det åtråvärda priset. De tre översta platserna har alla med pandemin att göra. Därefter följer Joe Biden som vann det spännande valet i USA mot Donald Trump, som tidigare vunnit priset. Biden har under valet pratat mycket att om att ena USA och är fjärde favorit enligt oddsen.

Missa inte vår fullständiga lista över svenska bettingbonusar!

Även den första kvinlliga och svarta viceprecidenten Kamala Harris finns med bland personerna som kan vinna priset. Detsamma gäller BLM vars protester har spridit sig världen över om allas jämlikhet oavsett hudfärg.

Kan Greta Thunberg försvara priset?

Greta Thunberg vann priset förra året men har inte haft samma mediautrymme under året, säkerligen på grund av pandemin. Därför ser det inte ut att bli någon ny utmärkelse för den unge klimataktivisten men att hon är i snacket är ändå ett tecken på något.

Oddsen på 1,12 visar att det är sjukvårdspersonalen som ligger absolut närmast till priset. Med tanke på det otroliga arbete de lagt ner under året är det svårt att se någon annan ta priset före favoriten. 

Bästa spelbolag för odds på underhållning och specialer

Spelbolagen nedan har bäst utbud på odds inom underhållning och specialer. Här hittar du en fullständig lista över spelbolag med odds på underhållning och specialer.

Spela för 100 kr och få 100 kr i bonus

18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Läs recension
100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Världens största spelbörs
Även poker & casino
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Lättnavigerad sajt
Höga odds
Snabba utbetalningar

100% upp till 100 kr.

18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Betting med bra odds
Full statistik under spelet
Smidigaste sajten?