Franska Öppna-tennisen är framme vid åttondelsfinaler och det är dags att titta till vad som hänt på oddsen. Bethard är bäst i världen på tennisodds. De uppdaterar sina slutsegrarodds varje dag under alla turneringar året om och Franska Öppna är givetvis inget undantag. Såhär ser det ut inför åttondelarna.

Tennisodds

Nadal jättefavorit

16 spelare kvar, och om Rafael Nadal var storfavorit inför turneringen så är han nu ännu större favorit. Han har sett bra ut. Enkelt motstånd visserligen, men han fick lite press på sig av David Goffin i tredje omgången och hanterade det ruskigt bra. Oddsvärlden tror stenhårt på Nadal inför den andra veckan. Han har sjunkit från 2,10 till 1,70 utan att någon av de stora konkurrenterna fått lämna. Spelvärd nu? Knappast.

Djokovic odds oförändrat

Novak Djokovic står däremot kvar på samma odds som han stod i inför turneringen. Sett precis lika bra ut som Nadal, Djokovic. Svagt motstånd, men han har dominerat totalt. Om Nadal sjunkit i odds borde verkligen Djokovic också ha gjort det så spelvärdet just nu bland favoriterna, det ligger tveklöst hos Djokovic.

Spela Djokovic hos Bethard till 3,75 ggr pengarna

Värde på Thiem?

En som stigit rejält i odds är Dominic Thiem. Lite märkligt tycker jag personligen då den första veckan är ett stort hot mot honom. Han har nu klarat det och man borde se det snarare än att han inte imponerat alls så mycket som toppkonkurrenterna. Thiem är kanske den spelare som har störst chans att slå Nadal, men att han är mer hotad mot sämre spelare än Nadal och Djokovic, det är givet och ingen nyhet. Han har inte sett bra ut, men det är nu hans vecka kommer. Det är nu han får chansen att göra det han gör bäst, försöka skrälla mot de bästa och i synnerhet mot Nadal. Det var inte värde på Thiem till 6 gånger pengarna inför turneringen, men nu tycker jag faktiskt det är det till 10 gånger pengarna.

Spela Thiem hos Bethard till 10 ggr pengarna

Roger Federer ligger kvar ungefär där han gjorde inför turneringen. Han har haft enkelt motstånd och varit totalt ohotad, men det var väntat. Vi får se hur han ser ut när det för första gången blir motstånd. 

Det var de fyra huvudfavoriterna. Bland övriga spelare då? Något som sticker ut?

Wawrinka har imponerat

Med tanke på att Nadal och Djokovic sett så bra ut som de gjort är det ändå svårt att se att någon annan ska vinna. Thiem är första utmanare om någon av dem skulle falla ifrån men att någon annan ska gå hela vägen? Tveksamt. Den som överraskat och varit klart bättre än hittills under grussäsongen är Stan Wawrinka, och när han visar form, då ska man alltid ha stor respekt, men ändå tveksamt om han verkligen kan vara lika bra som de absolut bästa när det hettar till, jag tror det ändå inte. I övrigt har spelarna gjort ungefär det man kan förvänta sig av dem, och det räcker inte. Ska någon annan än de stora vinna krävs det att någon gör sitt livs turnering.

Bethard överlägsna på tennisodds

Bethard är överlägsna när det gäller tennisodds. De uppdaterar sina slutsegrarodds på ett föredömligt sätt och de har högst återbetalning i världen på matchoddsen. På vissa matcher är de uppe och snuddar vid 99% återbetalning, det vill säga de tar endast en krona av insatserna. Det är det inget annat spelbolag som ens kommer i närheten av, oavsett sport.