Han lyckades inte i Indian Wells förra veckan men när det idag drar igång en ny mastersturnering i tennis, denna gång i Miami, så är världsettan Roger Federer återigen mycket berättigad storfavorit. 

Vi tar oss en titt på slutsegraroddsen, i det här fallet från Bethard*, som i den här turneringen, precis som vanligt, har högst återbetalning av alla spelbolag på ATP-touren i tennis. Ungefär 98% betalar man tillbaka till spelarna, sällsynt högt jämfört med konkurrenterna.

Federer, 2,40

Del Potro, 5,50 

Djokovic, 12

Dimitrov, 17

Cilic, 19

Zverev, 23

Kyrgios, 29

Chung, 29

Goffin, 34

Raonic, 41

Anderson, 41

Bautista, 41

Nishikori, 41

Coric, 51

Querrey, 67

Sock, 67

Berdych, 67

Khachanov, 81

Edmund, 81

Isner, 81

Gasquet, 81

Sen givetvis massor av andra spelare som kan spelas, hela vägen ner till svensken Mikael Ymer som just nu står i högst odds av alla på att vinna turneringen, 501 gånger pengarna. I underkant det ska sägas. Korrekt odds på honom är över 10 000 gånger pengarna.

Vad spelar man då?

Man måste ha koll på lottningen för att ta det beslutet, och när man analyserar den är valet enkelt. Det är Federer man ska spela här. Han har fått en helt fantastisk lottning och har i princip inga hot alls på sin halva. I normalfallet promenerar han fram till finalen ganska enkelt, och väl där kommer han också vara storfavorit oavsett motstånd. 2,40 som man får just nu känns som lite av en bjudning.

Bethard* har liveodds på slutsegrare inför varje speldag, men vill man vara säker på att få de här oddsen ska man spela innan klockan 16 då dagens spel startar.