En av världens största matcher står för dörren när Barcelona och Real Madrid gör upp i den klassiska sammandrabbningen vi alla känner till som "El Clásico" - Direkt översatt till "Klassikern". En av fotbollsvärldens absolut största händelser som genom åren bjudit på många fina mål och mycket dramatik. Många betalar stora summor pengar för att kunna se matchen på nätet, men det är faktiskt möjligt att se den mer eller mindre gratis - Helt lagligt - Som medlem på ett antal bettingsidor. I denna artikel så berättar vi hur du gör. 

Streama matchen gratis

Under en längre tid så har flera spelbolag erbjudit sina medlemmar att streama matcher gratis så länge som kontot innehåller pengar, eller om man placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Betsson är ett klockrent alternativ för dig som vill streama Barcelona - Real Madrid gratis. 

Streama El Clásico (Barcelona - Real Madrid) gratis hos Betsson*

  1. Bli medlem hos Betsson* och gör en insättning
  2. Så länge som du har ett positivt saldo på ditt konto så kommer du kunna livestreama matchen gratis

Tryck här för att komma till Betsson och streama matchen gratis

En match av stor betydelse - Med en stor skillnad 

Real Madrid har haft en häpnadsväckande dålig säsongsinledning och ligger 7:a (!) i tabellen efter 9 spelade matcher. Barcelona har inte haft en felfri säsongsinledning heller men leder ligan med sina 18 poäng. En ledning de kan utöka ytterligare ifall de vinner mot Real Madrid.  Real Madrid chockades stort när megastjärnan Cristiano Ronaldo valde att lämna klubben för Juventus under sommarens transferfönster. Samtidigt så meddelade succécoachen Zinedine Zidane att han inte tänkte fortsätta som tränare för laget efter att ha vunnit sin tredje raka Champions League titel med klubben. Och uppenbarligen så tycks tappet av Ronaldo och Zidane ha påverkat laget väldigt mycket. I El Clásico så har båda lagen mycket att bevisa och en seger här vore som alltid enormt prestigefyllt. 

Lite kul kuriosa: Detta El Clásico blir första gången på hela 12 (!) år som varken Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo finns med på planen. Den förstnämnde skadade sig allvarligt i armen i matchen mot Sevilla och missar matchen på grund av detta, medan Ronaldo som bekant har flyttat till Italien för spel med Juventus. Lite konstigt måste man ju erkänna att det känns.