Det är stormatch i boxning kommande natt. Ingen titelmatch, men Otto Wallin, 29 år gammal från Sundsvall, går inatt eller snarare tidigt söndag morgon upp mot den tidigare världsmästaren Tyson Fury i Las Vegas. Tveklöst hans största match under karriären och även en av de större matcher en svensk boxare har gått.

Missa inte: Stream: Mike Tyson vs Roy Jones Jr

Tyson Fury är på väg tillbaka efter att ha blivit världmästare, tappat titeln och allt annat, han började festa, missbruka, och gick upp över 30 kilo i vikt innan det vände för honom och han hittade tillbaka till boxningen.

Han skrev nyligen ett kontrakt med amerikanska tv-nätverket ESPN om att gå sex matcher och för det få omkring en miljard svenska kronor. Vad för sorts matcher det blir handlar om hur det går för honom, och ett steg mot en ny titelmatch ska nu vara att besegra svenske Wallin. 

Otto Wallin obesegrad inför mötet med Tyson Fury

Otto Wallin är på sina 20 professionella matcher obesegrad, 19 vinster och en no contest. Det ska dock noteras att motståndet inte alltid varit det starkaste.

Wallin har en hög ranking, men det var ändå en skräll att Fury valde ut att möta honom, för matcher på den här nivån har Wallin aldrig ens varit i närheten av.

Kanske att Fury ser det som en slagpåse på vägen mot en match mot någon av de största?

Vinstmetod 
Fury på KO, TKO eller DQ 1.33 1.32
Fury på poäng (12 ronder) 3.50 3.60
Oavgjort 34.0 34.0
Wallin på KO, TKO eller DQ 15.0 15.0
Wallin på poäng (12 ronder) 34.0 34.0

Tyson Fury inte omänsklig

Tyson Fury å sin sida har en (1) förlust på sina 28 matcher.

Förlusten kom i titelmatchen om världsmästarbältet mot Deontay Wilder i Staples Center, Los Angeles den första december förra året.

Amerikanens största seger kom den 28:e november 2015 då han besegrade den då obestridlige världsmästaren Wladimir Klitchsko i Dusseldorf och därmed tog hem inte mindre än fyra mästarbälten som Klitschko då hade.

Odds på Otto Wallin mot Tyson Fury

Gamla meriter spelar emellertid ingen roll i T-mobile Arena i Las Vegas under söndagsmorgonen.

Ich varför inte en svensk jätteskräll, och därmed också ett jätteodds?

Vad talar egentligen för Otto Wallin mot Tyson Fury?

Det har inför matchen pratats mycket om att Fury kanske gjort ett misstag som valt Wallin. Att Wallins snabba riktningsförändringar skulle bli ett problem för Fury och det har också diskuterats kring huruvida Fury kanske har lite svårt för vänsterhänta boxare, som Wallin.

Det kan finnas en möjlighet för svensken att chocka boxningsvärlden och ta sin livs chans att säkra sin framtid ekonomiskt.

Otto Wallin får ett par miljoner kronor för att ställa upp i matchen. Vid vinst kan han räkna med att tiodubbla den summan och även räkna in en fet summa för sin kommande match, då kanske mot en världsmästare.

Chans på 22 000 kronor hos Bethard

På tal om att tiodubbla, Bethard erbjuder 11 gånger pengarna på att Wallin vinner, och man har just nu också en grym bonus för nya kunder att hämta. Hela 100% bonus får man om man startar ett nytt konto och det upp till 1000 kronor. 

Om du sätter in 1000 kronor får du 2000 kronor att spela för. Den summan på Wallin och man har plötsligt inte mindre än 22 000 kronor på kontot om han går segrande. En riktigt fin chans som förtjänar att tas.

Klicka dig vidare till Bethard via knappen för att ta del av erbjudandet. Där hittar du också fler odds på boxning och kampsport.

Bra odds på Wallin – gå till Bethard här!

100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet