Efter en vilovecka startar nu ATP-touren i tennis om och den gör det med två turneringar den här veckan, Metz och St Petersburg.

Det är ännu inte lottat i St Petersburg, så jag återkommer med en genomgång där, men redan nu ska vi titta på slutsegraroddsen i Metz innan spelvärdena försvinner.

Vi tar Unibets odds. De var snabbt ute den här gången. 

tennis Metz

Där har vi turneringens favoriter.

Goffin favorit, han ska vara fältets bästa spelare, men han är ingen maskin när det gäller att samla titlar direkt. Endast fyra stycken trots att han varit i toppen i några år. Direkt dåligt facit. Anledningen är att han är lite känslig för olika spelstilar och han stöter ofta på någon som passar honom dåligt och då ryker han. Inte vunnit sen 2017, Goffin. Vi spelar inte honom.

Pouille och Tsonga är alltid starka på hemmaplan, men oklar form på båda två så vi skippar dem också.

Vi tar istället ett lite högre odds.

Intressant odds på Hurkacz i Metz

Hurkacz är numera rankad 36:a i världen. I det här sällskapet gör det att han tillhör toppen. Han vann i Winston Salem, hans näst senaste turnering. Sen var han sliten och förlorade i första omgången av US Open men han har därmed fått vila nästan tre veckor och han lär vara återhämtad och spelsugen här. Jag tror han har en kanonchans och framför allt, han har en mycket större chans att vinna än vad spelarna runt honom i odds har. Carreno Busta, Basilashvili, Struff, Chardy, Paire, det känns som bra mycket större chans att Hurkacz vinner. Han är den bästa spelaren i det där sällskapet och han är fortfarande på väg uppåt i sin karriär. Mycket möjligt att han lyft sig lite efter sin första titel nyligen. Stark inomhus också med sin mycket fina serve och sina stenhårda grundslag, han blir farlig, Hurkacz.

Spela Hurkacz till 13 gånger pengarna hos Unibet

Krajinovic spännande skräll

Om man är sugen på en lite större skräll då? Då ska man givetvis titta lite längre ner i oddslistan.

tennis odds metz

En spelare står ut här för mig och det är Krajinovic som gått riktigt bra i år och nu nästan är topp-50 i världen igen. Han klarar alla underlag men är samtidigt en utpräglad inomhusspelare, det är inomhus han är som allra farligast. Tittar man på spelare som Bedene, Humbert, Gojowczyk, Stebe och så vidare som är nära honom i odds så är alla chanslösa medan Krajinovic har en fullt realistisk chans att vinna turneringen. 29 gånger pengarna är verkligen taget.

Spela Krajinovic till mycket högt odds här!

Oddsen finns alltså hos Unibet som för närvarande erbjuder en bonus på inte mindre än 2000 kronor. Sätter man in 2000 kronor har man 4000 kronor att spela för, och varför inte satsa pengarna på någon av spelarna ovan. Vid vinst för Hurkacz blir vinsten 52 000 kronor. Om Krajinovic vinner blir vinsten 116 000 kronor om man satsar insättning plus bonus på honom.

100% upp till 2000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
Svensk gigant inom betting
Odds på film och politik
18+ | Regler och villkor gäller