En utav de viktigaste faktorerna om du vill gå vinnande med ditt spelande är förmågan att kunna välja rätt insatser i förhållande till spelets risker. Nu kan Betting.se presentera en mycket genomgående guide om ämnet, skriven utan den danska experten, Rasmus Daalgard. Trevlig läsning!

Guiden hittar du här!

 

Lär dig allt om money management

I guiden går vi igenom en rad olika metoder som du kan använda för att komma fram till vilken insats du ska använda dig utav. Faktorer som risk, sannolikhet och storlek på ditt kapital är saker som förklaras genomgående. Guiden är lång, därför har vi listat titlarna överst så att du snabbt ska kunna ta dig till det kapitlet som du önskar läsa mer om.

Vi kan starkt rekommendera alla som spelar att läsa igenom guiden i lugn och ro för att få en full förståelse för hur money management fungerar, din spelkassa kommer att tacka dig i det långa loppet. Du kommer att lära dig allt om eventuella fördelar/nackdelar med olika sätt att spela på samt en rad tips ifrån en framgångsrik spelare som själv använt sig utav de nämnda strategierna.

I vår spelskola, där du hittar guiden, finns även en rad andra sektioner att läsa om som är bra för både dig som är ny inom sportsbetting, men även du som vart med ett tag.