Pressbyrån och 7-Eleven erbjuder nu kunder spel via värdebevis från spelbolaget Betsson. Samarbetet är en följd av den nya svenska spellagen som trädde i kraft 1 januari i år och ett exempel på hur detaljhandeln öppnas upp på spelområdet.

Betsson blir nu först ut att kunna erbjuda värdebevis hos Pressbyrån och 7-Eleven. Kunderna betalar direkt i kassan med 100 till max 2000 kronor och får därefter en kod de kan använda på Betsson.com hur de önskar.

– Reitan främst genom Pressbyrån är för många en naturlig destination för spel. När nu monopolet avskaffas vill vi hjälpa våra kunder som önskar spela på andra plattformar och erbjuda andra aktörer i våra butiker. Först ut är Betsson, säger Carl Åkerblad, kategorichef på Reitan Convenience Sverige AB.

Pressbyrån och 7-Eleven har omkring 400 butiker i Sverige

Reitan Convenience Sweden AB är sedan 2004 franchisegivare inom koncepten Pressbyrån och 7-Eleven och har idag verksamhet genom ca: 400 butiker.

Reitan Convenience Sweden AB ägs av det norska bolaget Reitangruppen AS som är verksamt inom affärsområdena dagligvaruhandel, servicehandel och distribution i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Litauen, Estland samt Lettland.

– Convenient Card är väldigt glada att kunna addera Betsson till vår plattform ut i detaljhandeln för att på detta sätt låta Betssons kunder göra insättningar via besök i fysisk butiksmiljö, säger Nelson Walden vd för Convenient Card AB.

Skapa spelkonto hos Betsson och få en bonus här

10 år sedan spelbutiken på Götgatan

Betsson är glada över att få komma ut i butikskanalerna.

– Det har snart gått tio år sedan Betsson öppnade en butik på Götgatan i Stockholm för att skapa debatt i frågan och kring avskaffandet av spelmonopolet i synnerhet. För oss finns både ett viktigt symbolvärde i att synas fysiskt i butiker i samband med vår svenska spellicens, men framförallt handlar det om att erbjuda den bästa kundupplevelsen, säger Jonathan Haeggstam Sverigechef på Betsson group.

Han fortsätter:

– Vi utvecklar ständigt vår produkt och vårt utbud, dels vad gäller vårt sport och casino-erbjudande, men också kring kundservice och betallösningar. Det här initiativet är ett exempel som visar att vi är ledande i Sverige.

Betsson

100% upp till 2 500 SEK

18+, regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 2500 SEK i välkomstbonus!
Stort utbud med bra odds
Användarvänlig sajt
18+, regler och villkor gäller