Betsson lanserar Betsson Mastercard och blir därmed första svenska spelbolag att erbjuda exklusiva kort för sina kunder i Sverige. Kortet är inget kreditkort, men uttagen har effektiviseras.

Samarbetet med EML Payments gör därför ”snabba uttag” till en icke-fråga, enligt spelbolaget.

Öppna konto hos Betsson här

"Debatten om snabba uttag är avslutad"

Betsson Mastercard är en kampanj som till en början endast kommer finnas i en begränsad upplaga, och kortet kommer vara direkt kopplat till kundens spelkonto. Förutom säker och direkt utbetalning kommer kunder med tiden också kunna erbjudas biljetter till sportevenemang och andra erbjudanden.

– Vi, och många andra med oss, är rätt trötta på ”snabba uttag” och ”innan nästa station”-retoriken. Detta är redan en självklarhet hos oss och vi vill erbjuda något annat som skapar mervärde för våra lojala kunder.

– Här handlar det inte om 3 eller 2 minuter eller ”nästa station”, utan det här är ett kundkort som är direkt kopplat till ditt spelsaldo. Vi anser därför att debatten om snabba uttag är avslutad genom Betsson Mastercard, säger Jonathan Haeggstam Sverigechef på Betsson Group.

Betsson Mastercard är direkt kopplat till ditt spelkonto

Betsson Mastercard är inte ett kreditkort och själva insättningen och spelandet är det samma vad gäller kontroll och säkerhet. Det är endast uttaget som har effektiviseras på ett säkert sätt och samtliga regler för uttag gäller även här.

– Båda vi och Betsson förstår vikten av att vara först ut på marknaden i Sverige. Att tillsammans erbjuda en utbetalningslösning som förbättrar spelupplevelsen och ökar engagemanget hos kunderna är av stor vikt i dagens snabba utveckling inom spelindustrin, säger Tom Cregan, koncernchef och verkställande direktör, EML.

Det förbetalda kortet är kopplat till kundens spelkonto. Spelbolaget meddelar också att noggranna kontroller kommer göras av Betsson kring vilka kunder som får ta del av kortet. Kunderna kan handla för sitt spelsaldo överallt i hela världen där Mastercard accepteras.

Betsson

100% upp till 2 500 SEK

18+, regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 2500 SEK i välkomstbonus!
Stort utbud med bra odds
Användarvänlig sajt
18+, regler och villkor gäller