Den 15 april är det säsongsstart för den sista säsongen och spelbolagen har nu släppt odds på Game of Thrones. Kan du förutsäga vad som ska hända i serien som ständigt överraskar? Ta en titt på spelbolagens odds för att se vad du hittar för händelser att spela på!

Vad kan inte hända i Game of Thrones? Kanske är det så frågan borde ställas. Den åttonde säsongen närmar sig och spekulationerna är spridda om vem som kommer få sätta sig på tronen.

Många spelbolag erbjuder spel på olika händelser under serien. Kanske har du en gissning om vad som kommer att hända? Kommer till exempel Cersei Lannister att överleva? Vem dödar The Night King? Och kommer The White Walkers nå fram till King's Landing?

Läs vår genomgång av alla händelser och odds i Game of Thrones

Säsong 8 närmar sig med stormsteg

I serien baserad på historien från George R.R Martin där vem som helst tidigare kunde dö har det blivit mer "Hollywood" över de senaste säsongerna. Dock har producenten Bryan Cogman sagt att sista säsongen och framförallt sista avsnittet kommer att hedra skaparens ursprungliga avsikter. 

"Säsong 8 handlar om alla olikartade karaktärer som kommer samman för att möta en gemensam fiende som hanterar sitt eget förflutna och definierar den personen de vill vara inför en viss död. Det är en otroligt känslosam, bitterljuv sista säsong och jag tror att den hedrar Georges original plan för vad han tänkte göra - vilket vänder den här typen av berättelse på huvudet."

I slutet av säsong sju förlorade Daanerys Targarian en av sina tre drakar och det som avslöjades med ett par ögon redan på posters under säsongen blev verklighet i näst sista avsnittet. The Knight King omvandlade draken till en Isdrake och i sista avsnittet river de "The Wall" som skyddat kungarikena mot farorna tidigare. 

Skulle The Knight King vinna kriget vore det en stor besvikelse för fansen men räkna med att The White Walkers inte kommer ge sig i första taget. Kommer Cersei och House Lannister klara av att samarbeta med Targaryen och Stark-familjen för att besegra fienden? 

Oddsen: Vem kommer sitta på tronen?

Karaktär att sitta på tronen Bästa odds Spelbolag
Bran Stark 3,00
Jon Snow 5,00
Sansa Stark 7,00
Tyrion Lannister 9,00
Daenarys Targaryen 10,00
Gendry 10,00
The Night King 11,00
Cersei Lannister 9,00
Arya Stark 15,00