Vi befinner oss mitt det glödheta transferfönstret och för endast några veckor sedan tog skriverierna kring Zlatans framtid slut när han poängterade att han är klar för Manchester United. Nu är det istället en ny storstjärna som dominerar transferryktena.

Kolla in vår analys av odds transferfönstret 2021!

Pogba stekhet på marknaden, vem vinner dragkampen?


23-åringen spelade i Manchester United under ledning av Sir Alex Ferguson men fick inte förtroendet och lämnade för spel i Juventus.  I Italien har den unge fransmannen skördat stora framgångar och betraktas som en av de absolut största namnen i fotbollsvärlden. Nu jagas han givetvis av Europas största klubbar och hans framtid är oviss. Storsatsande Manchester United leder jakten men är inte ensamma i dragkampen om stjärnan.

Hos Unibet* kan du spela på fransmannens nästa steg i karriären. Blir det en återvändo och ett inledande samarbete med Zlatan och Mourinho i United, stannar han kvar i Juventus eller ska han bli Real Madrids Galactico-värvning i sommar?

Spela på Paul Pogbas nästa steg i karriären


Manchester United – 1.50

Juventus – 2.40

Real Madrid  - 5.00

Barcelona – 16.00

Bayern München – 21.00

Chelsea – 34.00

Hos Unibet* finner du marknadens bästa odds på otaligt många spel. Spela på allt ifrån enstaka matcher inom mängder av olika sporter till specifika spel som Pogbas nästa lag. Skulle du vilja spela på någon annan spelares framtid, kan du även finna en rad andra spelare i listan.

Spela hos Unibet!