Januarifönstret har öppnats och därmed är ryktena i full gång om vilka spelare som kommer att få nya klubbadresser inom en snar framtid, innan fönstret stänger igen 1 februari. Återstår att se om det blir några av de större namnen på spelarmarknaden som flyttar på sig.

Sista chansen för klubbarna att förstärka inför vårens säsongsupptakt i de europeiska ligorna.

Vi går igenom de största namnen på marknaden som det florerat mest rykten kring och som verkar mest benägna att lämna.

Gör såhär för att se alla odds på eventuella övergångar under januari hos Unibet:

  1. Gå in på ”odds”
  2. Välj ”fotboll”, ”specialer” och ”övergångar".

Diego Costa

Här är det mer eller mindre garanti på att han lämnar. Atléti och Costa har kommit överens om att bryta kontraktet och därmed är han helt fri att gå till en ny klubb. Frågan är vilket lag som behöver honom allra mest nu och som har pengarna för det? Vårat tips faller på att han väljer Wolves eftersom att Jimenez kommer vara borta resten av säsongen och ersättaren Fabio Silva är lite för ung fortfarande för att bära ansvaret ensam offensivt. Skulle kunna bli en perfect match om brasilianaren inte ställer till med alltför mycket trubbel om han nu går dit.

Lag Högsta odds Spelbolag
Wolves 2,00
Klubb i Kinesiska superligan 7,00
Klubb i MLS 8,00

Graziano Pelle

Är klubblös efter att han spenderat fyra år i den kinesiska superligan och laget Shandong Luneng. Bestämde sig för att lämna när ligan införde ett lönetak. Innan dess var det en stor anledning till att spelare valde att spela i Kina p.ga att lönerna var så lukrativa. Hade innan han lämnade för Shandong två bra säsonger i Southampton. Nu ryktas Juventus vara intresserade av att ta hem honom till Italien, men de har även fått viss konkurrens från West Ham.

Vi tippar att han slutligen hamnar i Juventus till stor del för att det är en större klubb och kan fungera som en bra ersättare tills den skadade Morata är tillbaka på benen igen.

Lag Högsta odds Spelbolag
Juventus 2,25
Inter 4,00
West Ham 5,00

Papu Gomez

I mitten av december började det rapporteras om att Atalantas tränare Gasperini och deras argentinske mittfältsstjärna Papu Gomez hade hamnat i storbråk under gruppsspelsmatchen mot danska Midtjylland i Champions League. Det ledde till att han nu har setat på bänken sedan händelsen ägde rum och det verkar inte som att han kommer att få spela något mer i klubben. Är en otroligt bra spelare och därmed intressant för flertalet lag. Vi tippar att han fortsatt kommer spela i Serie A och Juventus. Juventus har haft en del problem den här säsongen och behöver förstärka och de har de ekonomiska musklerna som krävs.

Lag Högsta odds Spelbolag
Stannar i Atalanta 1,50
Inter 2,50
Juventus 4,00

Dele Alli

Här är chanserna ganska goda att han går till PSG och återförenas med Mauricio Pochettino, tränaren som upptäckte honom i MK Dons och senare värvade honom till Tottenham Hotspur. Det var snack innan säsongen från Mourinho om att han skulle satsa på Alli detta år, men har knappt fått speltid i ligan. Är en oerhörd talang och det känns dumt att han slösar bort den genom att sitta på bänken. Pochettino vet hur han ska få ut det mesta möjliga av Dele då han haft sina bästa säsonger i den engelska högstaligan under honom.

Lag Högsta odds Spelbolag

Stannar i Tottenham Hotspur

1,50
PSG 2,25
Manchester United 10,00

Christian Eriksen

Gick till Inter de sista dagarna av förra årets januarifönster efter att han spelat flera år i Tottenham Hotspur. Har inte alls fungerat i det italienska laget och nu är klubben ute efter att göra sig av med honom. Började sin europeiska professionella karriär i Amsterdam och Ajax där han utveckades till att bli såpass bra att Tottenham hämtade in honom 2013. Ajax är även en av de klubbar som verkar mest intresserade av att ta in honom återigen och det tippar vi skulle vara ett smart val för båda parter. Därför lägger vi vårat spel på att Christian Eriksen hamnar i Ajax.

Lag Högsta odds Spelbolag
Ajax 2,25
Stannar i Inter 3,00
PSG 4,00