Lite efter klockan 12 på torsdagen är det dags för Mikael Ymer att ta sig an världsfemman Alexander Zverev i Franska Öppna i tennis. Ymers vinstchanser är inte stora, men man behöver absolut inte spela på vem som ska vinna matchen. Det finns inom tennisen precis som inom alla andra idrotter massor av andra saker att spela på.

Vi hämtar oddsen från WilliamHill som nyligen kommit tillbaka till den svenska marknaden. När de nu är tillbaka delar de ut nya gratisspel till alla kunder som åter registrerar sig.

Ymer plockar ett set?

6,40 är just nu oddset på att Ymer vinner matchen. Ett högt odds som bara den riktigt vågade ger sig på.

Men kan han ta ett set kanske? Zverev har varit otroligt upp och ner i sina matcher på sistone, och förlorade två set i sin första match i turneringen. Svensken tog också ett set enda gången de möttes tidigare.

Mikael tar minst ett set till 1,86 gånger pengarna

Man kan även spela på att svensken hänger med bra, och kanske inte förlorar med så många gems marginal. Ymers matcher är ofta extremt svängiga och han vinner ofta set med stora siffror. Om han prickar in ett sånt set i den här matchen kan +4,5 gem bli riktigt intressant.

Mikael förlorar inte med mer än fyra gem till 3,45

Matchen startar alltså strax efter klockan 12 och Eurosport är kanalen som sänder. Om vi skulle få svensk seger här är det i så fall första gången på 10 år som en svensk spelare är i tredje omgången i en Grand Slam-turnering. Det vore på tiden det. 

Håll utkik här på Betting.se efter massor av dagliga speltips på tennis. Vi har landets mest lästa tennisbloggare som expert inom tennisen.