Det är härligt att se när de här riktiga superspelen kommer ut på sajten och här under söndagsmorgonen har vår tennisexpert Thorstensson lagt ut ett par sådana. Valet till dagens bästa spel blev idag därmed väldigt enkelt.

Tyvärr går dessa spel inte alltid in. Enligt Thorstenssons värdering är det 32% risk att spelet inte sitter. Det kan med andra ord absolut hända men man måste se den stora bilden och om man placerar ett antal sådana här spel, då vinner man i längden.

Supermaxspel från Thorstensson är dagens bästa spel

Här har vi dagens bästa spel. Ett av dem i alla fall. 

Dagens bästa spel

Kval till nästa veckas ATP-turnering i Hamburg och sånt här tycker vi i redaktionen är mycket spännande. En match som bara finns hos ett enda spelbolag öppnar dörren för att ett odds kan bli ordentligt felsatt och det verkar vara vad som inträffat här. Thorstenssons argument låter vattentäta och vi får en storfavorit till 2,10. Läs hela hans speltips här

Vi noterar också att han strax efteråt lade ut även detta spel på att det blir raka set i samma match. 

Dagens bästa spel

Spelvärdet är faktiskt ännu större på spelet på raka set och även om vi i första hand väljer matchoddset som dagerns bästa spel, det är verkligen hugget som stucket. Att spela båda kan absolut vara att föredra.

Matchen finns endast hos Bet365 som är världens största spelbolag, bland annat beroende på sådant här. De har precis allt i sitt utbud. Det finns inget annat spelbolag som täcker in allt som händer i idrottsvärlden på samma sätt. Pågår det någon idrott någonstans i världen, då finns det odds på det hos Bet365.

Just nu kan man få en bra start på sitt konto där. 1000 kronor i spelkrediter om man startar ett nytt konto.

100% av 1000 kr

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
Regler och villkor gäller
Ansvarsfullt spelande
18+ åldersgräns
18+ | Regler och villkor gäller