Det är nu bara några veckor kvar innan fotbollssäsongen startar och ytterligare några veckor innan silly season är över för den här gången.

Hur slutar då silly season? Lyckas de stora klubbarna i Europa knyta till sig några spelare i sista stund? 

Så slutar silly season enligt Bethard

Vi tar oss en runda genom oddsen och kollar hur sannolikheterna ser ut. Oddsen kommer från Bethard som har skyhöga odds på de europeiska ligorna så om man vill förbereda sig på bästa sätt inför säsongen ska man starta ett konto där. Just nu en jättefin bonus också, 100% upp till 1000 kronor.

Bruno Fernandes

Kanske inte riktigt det namn som Unitedsupportrarna hoppats mest på, men det vore ändå Uniteds största och dyraste värvning under sommaren om den gick igenom. 600 miljoner kronor någonting ryktas transfersumman landa på.

Gareth Bale

Bale har börjat göra sig omöjlig i Real Madrid och allt talar för att han lämnar. Nästan lika mycket talar för att han hamnar i Kina. Anledningen är antagligen ganska enkel. Real vill ha betalt, och Bales lön är extremt hög, men hans värde är aningen mer oklart med tanke på att han nästan alltid är skadad. Kineserna betalar för vad som helst som har ett känt namn, det gör inte klubbarna i Europa.

Harry Maguire

Det vore inte precis första gången som City knyckte en spelare framför ögonen på United på senare år men i det här fallet hade det i så fall nog enbart varit för att förstöra. City behöver inte Maguire, och därför känns det väl troligt att United till slut lyckas driva det här i mål. Närmare miljarden för en mittback som visserligen gjort ett bra VM för England, men det är inte precis en av världens bästa på positionen som United får för det priset.

James Rodriguez

Han dansade en sommar, James när han var en av de absolut bästa spelarna i VM 2014. Han har kanske dansat lite emellanåt efter det också och är en kapabel spelare, men han har ändå inte riktigt lyckats i de absolut största klubbarna. Kan Simeone få ordning på honom i Atletico? Han verkar i alla fall få chansen om man ska tro oddsen.

Neymar

Han gör sitt bästa för att snacka sig bort från PSG, Neymar och mycket talar för att han lyckas. Barcelona sägs vara beredda att erbjuda lite allt möjligt, spelare och pengar, för att få tillbaka honom. 

Wilfried Zaha 

Arsenal håller som vanligt hårt i plånboken och transfern för Zaha gick inte igenom trots att den verkade klappad och klar för någon vecka sen. Nu är striden om honom plötsligt öppen igen. 

Paul Pogba

Det vore ju lite av ett rekord om Pogba gick mellan United och Juventus för andra gången, utan att spela i någon annan klubb under tiden. Först från United till Juventus, sen tillbaka, och nu tillbaka igen. Med tanke på hur transfersummorna ökat på senare år kanske United till slut skulle bli vinnaren där, trots att man för närvarande ligger över miljarden back på spelaren. Fortsatt mest troligt att det blir Real dock dit Pogba om han själv får välja verkar vilja gå.