Det är dags för semifinaler i SHL och endast fyra lag återstår i jakten om att bli nästa svenska mästare i ishockey. Just nu är det Växjö Lakers och Skellefteå AIK som är favoriter till guldet enligt oddsen hos Unibet, men det är spännande och samtliga som är kvar är riktigt bra. Kvartsfinalerna bjöd inte direkt på några skrällar och lagen som tagit sig hit är helt klart värda platserna. Vilka blir årets finalister i SHL?

Spela på SHL-slutspelet hos Expekt!

Odds: Frölunda HC vs Växjö Lakers

Se Växjö Lakers - Frölunda HC i vårt matchcenter

1x2 Högsta odds Spelbolag
Frölunda HC 2,40
Oavgjort 4,10
Växjö Lakers 2,63

Speltips Frölunda HC vs Växjö Lakers

Växjö Lakers har pressen på sig som favoriter tillsammans med Skellefteå inför denna semifinal-serie. Det blev överraskande jämt mot Luleå i kvarten, där det krävdes en avgörande match. 

För Frölundas del blev det en imponerande seger mot Färjestad i kvartsfinalen och även där krävdes 7 matcher. I grundserien var det klart övertag för Växjö som har tre raka segrar med sig mot göteborgarna här. 

Visst kan Frölunda fortsätta skrälla men om Lakers kommer upp i sin högsta nivå så bör detta bli en hyfsat enkel matchserie tycker vi. Man har ett på pappret klart starkare lag och är med all rätt stora favoriter att ta sig vidare.

Vi tippar: 4-2 i matcher till Växjö Lakers

Här kan du se SHL speltips

Odds: Örebro HK vs Skellefteå AIK

Se Skellefteå AIK - Örebro HK i vårt matchcenter

1x2 Högsta odds Spelbolag
Örebro HK 2,55
Oavgjort 4,05
Skellefteå AIK 2,38

Speltips: Örebro HK vs Skellefteå AIK

SAIK hade den lättaste serien i kvartsfinalen där man slog ut Rögle med 4-2 i matcher. I den sista vann man borta med hela 5-1 och man har seglat upp som favoriter till guldet igen tillsammans med Växjö Lakers.

Örebro fick en tuff serie mot Timrå och lyckades efter 3-2 i den avgörande matchen ta sig vidare till en ny semifinal. Här blir det otroligt tufft såklart men kollar vi grundserien mellan lagen så var det ofta väldigt jämna möten rakt igenom. 

Vi är "tråkiga" även här och tror Skellefteå AIK löser det rätt så enkelt även här. Oscar Möller är en av spelarna som verkligen har hittat formen och tillsammans med Hugg och Johnson bildar de en andrafemma som kommer göra mycket poäng mot Örebro.

Vi tippar: 4-2 i matcher till Skellefteå

Bästa bettingsidor för SHL semifinaler 2023

Här listar vi några spelbolag vi tycker har väldigt bra utbud på slutspelet i SHL.

100% upp till 1000 kr

18+ | www.spelpaus.se/ | terms and conditions apply
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
18+ | www.spelpaus.se/ | terms and conditions apply
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
18+ | www.spelpaus.se/ | terms and conditions apply
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

100% upp till 500 kr i bonus!
För sportälskare!
18+ | www.spelpaus.se/ | terms and conditions apply
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 35x omsättningskrav på casino, 6x omsättningskrav på sport, 1.80 min odds. Bonusen är giltig i 60 dagar

Ytterligare villkor: Endast nya spelare, min. insättning 100 kr
Villkor och krav:  Referera till NordicBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 500 kr. Min insättning 100 kr.

100 SEK freebet

18+ | www.spelpaus.se/ | terms and conditions apply
Läs recension
100 kr freebet i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet
Innehåller reklamlänk | 18+ | www.spelpaus.se/ | Regler & villkor gäller
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Innan eventuellt uttag kan göras måste insättningen omsättas minst en gång.

Ytterligare villkor: Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar.
Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+, Erbjudandet gäller nya spelare, Min. insättning 100 kr, Max 100 SEK som freebet

100% upp till 1000 kr!

18+ | www.spelpaus.se/ | terms and conditions apply
Läs recension
Betting utan registrering
Sätt in direkt med BankID
Extremt snabba utbetalningar
18+ | www.spelpaus.se/ | terms and conditions apply
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Omsättningskrav 8x på sport min. odds 1,80.

Villkor och krav:  Referera till Snabbare för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeÅldersgräns 18 år. Bonuserbjudande gäller endast nya kunder vid första insättnings- och speltillfälle. Minsta insättning är 100 kr för att aktivera välkomstbonusen. Du kan endast ta del av ett välkomsterbjudande. Gäller i 90 dagar. Om du inte kan se din bonus så vänligen kontakta kundtjänst. Bonusen kan enbart aktiveras av dem innan första speltillfället.

Spela på SHL!