Ranieris start som ny tränare i Watford hade kunnat börja bättre. Liverpool med Salah i superform är en mardröm. En av säsongens hittills mest spännande matcher ägde rum på King Power Stadium mellan Leicester – United. West Ham gick om Everton efter att de tog sin sjunde raka bortaseger. Troligtvis fick vi för sista gången se Steve Bruce som tränare i Premier League efter att Tottenham Hotspur lämnade Newcastle med tre poäng. Läs allt om den åttonde omgången av Premier League.

Watford – Liverpool

Helgens första match spelades på Vicarage Road då Salah och co kom på besök. I Watford stod för första gången Claudio Ranieri i tränarbåset. Italienarens start i sin nya klubb började på sämsta tänkbara sätt. Redan efter nio minuter hade besökarna tagit ledningen genom Mané som målskytt och Salah som framspelare. Gästerna dominerade från start. Watford hade några halvchanser där Ismaila Sarr låg bakom allt som hände offensivt. Men det var Liverpools match. Firmino stod för ett hattrick, men Salah bjöd på matchens delikatess när han på egen hand fixade 4-0 genom att ha lekstuga i motståndarnas straffområde.

Vinnare Högsta odds Spelbolag
Liverpool vinner Premier League 4,50

Leicester – Manchester United

Leicester har haft en tung inledning på säsongen. Det beror till större delen på att deras mittbackar inte fungerat ihop och att Jonny Evans varit skadad. Mötet mot United skulle komma att bli en av årets hittills mest spännande matcher. Det var bortalaget genom Mason Greenwood som tog ledningen i den 19:e minuten. Leicester kvitterade snyggt tolv minuter senare genom Youri Tielemans. 1-1 stod sig halveken ut. Men det riktiga dramat utspelade sig i matchens sista 12 minuter efter att Soyuncu skickade in ledningsmålet för Leicester, för i matchminut 82 fixade Rashford 2-2. Ett resultat som Solskjaer och co verkade nöjda med.

Inte Vardy och Daka dock som med ett varsitt mål säkrade tre poäng för Foxes.

Läs om de högst värderade spelarna i Premier League!

Everton – West Ham

Everton åkte i söndags på sin första hemmaförlust för säsongen när Hammers kom till Liverpool och Goodison Park. Senast lagen möttes här var det Londonlaget som lämnade med tre poäng efter att de vann med 0-1. I en ganska händelsefattig tillställning var det även West Ham som denna gång åkte hem med tre poäng, efter att Angelo Ogbonna nickade in matchens enda mål på hörna. Detta var den sjunde raka segern på bortaplan för Moyes och co. Vinsten innebar att de klättrade upp på lika många poäng som Everton, men med en bättre målskillnad placerar de sig före dem i tabellen.

Newcastle – Tottenham Hotspur

Steve Bruce gjorde i söndagens match sin 1000:e match som tränare när Spurs gästade St. James´ Park. På plats i arenan var klubbens nya ägare från Saudiarabien. Då Newcastle ligger på nedflyttningsplats krävdes tre poäng för att hålla sig flytande. Det började bra när hemmalaget genom Callum Wilson gjorde matchens första mål bara 2 minuter in efter matchstart. Men efter det var det Londonlagets match och framförallt Tanguy Ndombele som var bäst på planen. Det var han som kvitterade, 5 minuter senare gjorde Harry Kane sitt första mål för säsongen. Säkrade slutresultatet gjorde Heung-Min Son.

Nedflyttning Högsta odds Spelbolag
Newcastle åker ur 3,00

Newcastle fick förvisso ett till mål då Eric Dier knäade in 2-3, men hemmalaget kom aldrig närmre än så.

Var detta sista matchen för Steve Bruce som tränare i Newcastle?