Omgång 4 av Premier League kommer främst att kommas ihåg för att Ronaldo återigen debuterade för sitt Manchester United. Men det hände så mycket mer i helgens matcher som är värt att belysa. Du kan läsa om de största höjdpunkterna från helgens möten i den engelska högstaligan i våran analys.

Spurs föll  tungt

Omgång 4 av Premier League inleddes på lördagen med mötet mellan de båda Londonlagen Crystal Palace – Tottenham Hotspur. De liljevita var i toppen av tabellen innan matchstart och de flesta hade tänkt sig att det skulle bli en enkel seger för Kane och co. Men ingenting gick deras väg, istället drog de på sig ett rött kort tidigt i den andra halvleken och Palace kunde ta över matchen helt. Målskyttet inleddes av Wilfried Zaha som nätade på straff. De två andra målen stod anfallsnyförvävet Odsonne Edouard för. Otroligt viktig seger för det södra Londonlaget som tog sin första trepoängare för säsongen.

Läs om vilka vi tippar vinner Europa League!

Ronaldo tillbaka i United med besked

Största rubrikerna i veckans omgång av Premier League fick med all rätta Cristiano Ronaldo och hans återförening med Manchester United. Det hela var innan matchstart upplagt för en trepoängare då Steve Bruce och hans något formsvaga Newcastle United kom till Old Trafford. Men det såg inte helt solklart ut. Hemmalaget inledde sent i den första halvleken med att göra 1-0 genom Cristiano Ronaldo, men bara 11 minuter efter att andra halvlek drog igång kvitterade bortalaget genom Javier Manquillo. Det höll dock inte i sig länge innan CR7 höll sig framme en andra gång och skickade in bollen i nät.

I slutet av matchen kom det ytterligare varsitt mål från Bruno Fernandes och Jesse Lingard. Mötet slutade med en 4-1 vinst för Solskjaer och co.

Vinnare Högsta odds Spelbolag
Blir Ronaldo skyttekung? 3,50

Arsenal tar första segern

Hemma på Emirates tog Artetas Arsenal kommandot från första stund när Norwich gästade. Hemmalaget pressade ner gästerna såpass mycket att de hade det svårt att ta sig över egen planhalva. Trots detta hade Gunners det problematiskt att skapa klara målchanser och när de väl avfyrade skott mot målet var Tim Krul med på noterna. The Canaries steppade upp en aning innan halvtid, men 66 minuter in i matchen kom lednings och det avgörande målet när Pépé två gånger prickade stolpen då bollen slutligen hamnade hos Aubameyang som enkelt kunde lägga in den.

Oerhört viktig seger för Arteta och co som både gjort mål och tagit tre poäng nu.

Nedflyttning Högsta odds Spelbolag
Klarar Norwich sig kvar i Premier League? 2,25

Lukaku avgörande för segern mot Villa

Det dröjde bara 15 minuter för Romelu Lukaku att för andra gången hamna i målprotokollet den här säsongen i mötet mot Aston Villa på Stamford Bridge. Som det så ofta är när den belgiske anfallaren håller sig framme på chanserna och får in bollen, var det lika kliniskt som det brukar. Men matchens spelare var ändå Mateo Kovačić som spelade fram till 1-0 och gjorde 2-0 själv. Fastställde slutresultatet till 3-0 gjorde dock Lukaku. Nämnas bör även Edouard Mendy som fick visa sina kvaliteter i målet när Aston Villas anfallare Ollie Watkins hade ett livsfarligt skott mot mål.

Läs om Premier League i våran säsongsguide!

Liverpool visade klass mot Leeds

Leeds avslutade förra säsongen med flaggan i topp genom att i slutomgångarna vinna över flera av ligans topplag som Manchester City och Tottenham Hotspur. Den vinnarmentaliteten är inget som de har tagit med sig in i årets upplaga av Premier League då de på de fyra första omgångarna inte vunnit en endaste match hittills. Det börjar luta åt att de drabbats av andrasäsongssyndromet. I helgens möte mot Liverpool blev de utskåpade med 0-3 på hemmaplan där de egentligen aldrig hade någonting att hämta. Bielsa måste ta första segern snart så att de inte hamnar alltför långt efter i tabellen.