Århundradets fight är kommen och vi på Betting har naturligtvis jämfört alla odds på Mark Zuckerberg mot Elon Musk och tagit fram all nödvändig information du behöver innan du bettar på matchen. Zuckerberg är favorit men Musk är hal och har slingrat sig förut.

Odds Mark Zuckerberg – Elon Musk

Även om tid, plats och regler ännu inte är fastställt så finns det redan odds på Zuckerberg mot Musk hos bland annat Betsson*. Zuckerberg har en bakgrund inom jitsu men även Elon har setts fightas med tränare. META-ägaren är helt klart mest fit och kunnig inom fighting men Musk är å andra sidan minst 20 kilo tyngre och 20 cm längre än sin antagonist. Innan man ska betta på Mark Zuckerberg mot Elon Musk är det viktigt att reglerna tillkännages. I ren boxning har Elon goda chanser men blir det kramkalas på backen kommer Zuckerberg med säkerhet vinna. Enligt alla sammanställda odds på Zuckerberg mot Musk så är amerikanen storfavorit och har, enligt oddsen, cirka 80% vinstchans.

Odds: Vem vinner fighten? Högsta odds Spelbolag
Mark Zuckerberg 1,14
Elon Musk 4,50

Betsson* har klart högre odds på Elon Musk än vad andra operatörer har. Om du tror att Twitter-ägaren vinner får du helt enkelt klart bäst värde hos Betsson*. Logga in eller skapa ett konto, gå till MMA i menyn till höger så dyker matchoddsen upp. 

Odds: Vem vinner fighten? Högsta odds Spelbolag
Mark Zuckerberg 1,40
Elon Musk 2,75

Om du är inne på att Facebook-grundaren Mark Zuckerberg vinner fighten så är LeoVegas* spelbolaget du ska använda. De erbjuder hela 1,40 på Zuck jämfört med blygsamma 1,14 hos Betsson*. Faktum är att man kan signa upp och spela på Zuckerberg hos LeoVegas* och spela på Musk hos Betsson* och göra garanterad vinst. 

Zuckerberg mot Musk: Senaste nytt

Här nedan samlar vi alla nyheter kring fighten mellan Zuckerberg och Musk

7/7/2023: Musk går ut med på twitter (X) och säger att matchen kommer att livestreamas på platformen och att pengarna som matchen drar in ska gå till amerikanska krigsveteraner. 

Läs mer om odds KSI - Tommy Fury
Läs mer om odds Logan Paul - Dillion Danis
Läs även: odds Tyson Fury - Francis Ngannou
Läs även: odds Khamzat Chimaev - Kamaru Usman

Var arrangeras Zuckerberg vs Musk?
 

Den tilltänkta platsen för skådespelet sägs, enligt CNN, bli Vegas där nästan alla stora fighter arrangeras men det är långt ifrån 100% säkert. Betsson* har inte bara odds på Zuckerberg vs Musk utan även odds på vart i världen matchen kommer att arrangeras. Favorit just nu är Las Vegas men utmanas av både Metavers och Saudiarabien. Med tanke på att intäkterna från matchen ska gå till välgörenhet känns dock Saudi ganska långsökt.

Zuckerberg mot Musk bakgrund

Det hela började med att 52-årige Elon Musk kommenterade en tweet om att META, tidigare Facebook, ska lansera en kopia av Twitter och därmed utmana Elon Musks nya projekt. En användare nämnde då att Zuckerberg kan utöva jitsu varpå Musk svarade med att han är redo för en match i ringen. Det hela eskalerade sedan när Zuckerberg svarade genom att efterfråga tid och plats. Och nu har det gått så pass långt att en fight är oundviklig och det ryktas till och med om att båda redan börjat träna.

Fighten bedöms bli den största i historien och kommer ses av över två miljarder människor världen över. Matchen kommer att livestreamas på både Facebook och Twitter där de samlade intäkterna kommer att gå till välgörenhet. För att få reda på mer om hur du oddsar på UFC hittar du det i våran spelskola.

Zuckerberg vs Musk: Vem vinner?

Det finns två faktorer som talar emot Zuckerberg, och det är som sagt att Elon Musk väger 90 kilo och är 193 centimeter lång. Detta betyder att Zuckerberg kommer ha stora problem om det skulle bli en ren boxningsmatch. Zuckerberg väger 70 kilo och mäter blygsamma 171 centimeter vilket, åtminstone i en gatumatch, skulle göra honom till rejäl underdog. Vem är mest fit då? Den kategorin måste tillskrivas Zuckerberg som ständigt ses löpande i Central Park på Manhattan. Han har även själv lagt ut videor när han tränare både jitsu och kickboxning. Att döma av dessa videor är han helt klart bättre på marken jämfört med stående fight. En annan sak som kan vara retligt för Zuckerberg är att Musk tappade hela 13 kilo i slutet av förra året vilket indikerar att han kommer komma i bra form till matchen. Och i ren boxning är 52 år ingen ålder.

Elon Musk har även en taktik som han själv väljer att kalla ”Valrossen”. Det innebär helt enkelt att han ligger över sin motståndare utan att göra någonting. Detta lär dock inte vara något som Zuckerberg darrar alltför mycket över.

Valrossen är ett av Musks bästa vapen

Det här är inte heller bara en match mellan Musk och Zuckerberg, det är en match mellan Twitter och Facebook, mellan woke och politisk inkorrekthet och en match som kommer avgöra vem av dem som kommer bli ihågkommen som den största entreprenören genom tiderna.

Spelbolag med odds på Mark Zuckerberg mot Elon Musk

Här samlar vi alla spelbolag som lägger upp odds på Elon Musk mot Mark Zuckerberg. Just nu är det bara Betsson* som erbjuder odds bland de svenska spelbolagen.

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

100 SEK freebet

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
100 kr freebet i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet
Innehåller reklamlänk | 18+ | www.spelpaus.se/ | Regler & villkor gäller
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Innan eventuellt uttag kan göras måste insättningen omsättas minst en gång.

Ytterligare villkor: Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar.
Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+, Erbjudandet gäller nya spelare, Min. insättning 100 kr, Max 100 SEK som freebet

Välkomstbonus: 500 kr + 100 freespins

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
500kr insättningsbonus
Stort utbud med bra odds
Användarvänlig sajt
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 35x omsättningskrav på casino, freespins gäller Book of Dead. 6x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80. Giltig i 60 dagar

Villkor och krav:  Referera till Betsson för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+, Gäller nya kunder, Maxbonus 500 kr & 100 freespins värde 1 kr per snurr. Min insättning 100 kr.

FAQ: Frågor och svar kring Zuckerberg mot Musk

Här samlar vi alla frågor och svar kring den kommande fighten mellan Musk och Zuckerberg.

Var arrangeras fighten mellan Zuckerberg och Musk?

Skådeplats för Zuckerberg vs Musk är ännu inte klar. Det lutar dock mot att fighten arrangeras i Vegas.

Vem är favoriter att vinna mellan Zuckerberg och Musk?

Enligt alla sammanställda odds på Zuckerberg mot Musk är Zuck favorit. Enligt Betsson har han cirka 80% vinstchans.

Var kan jag spela på Zuckerberg mot Musk?

Betsson* är just nu enda svenska spelbolag som erbjuder odds på Zuckerberg mot Musk.

Varför ska Zuckerberg och Musk slåss?

Det hela började med ett twitterbråk som nu ska bli verklighet.