I den fjärde omgången av Premier League 2022/23 reser Leicester till London på lördag för att möta Chelsea där båda lagen har siktet inställt på att studsa tillbaka från nederlag förra helgen, Blues fick stryk med 3-0 i Leeds medan Foxes förlorade hemma mot Southampton.

Inför säsongen var Chelsea en av förhandsfavoriterna till topp fyra och Leicester förväntades konkurrera om en Europacupplats, nu ligger båda lagen på den nedre halvan av ligatabellen efter tre spelade omgångar. Läs vårat speltips om det stundande mötet.

Thomas Tuchel och co är starka favoriter enligt oddsen att vinna mötet efter att ha varit obesegrade i fem ligamatcher på hemmaplan, men den här matchen slutade 1-1 när den spelades på The Bridge förra säsongen. 

Koulibalys avstängning bidrar till defensiva problem

Efter att under sommaren ha förlorat Antonio Rüdiger till Real Madrid och Andreas Christensen till Barcelona har strålkastarljuset riktats mot lagets försvagade backlinje den här säsongen, hittills har de haft det tufft.

Efter att Blues besegrade Everton borta med 1-0 under öppningshelgen har de sedan dess släppt in fem mål på sina två senaste matcher där de i förra omgången blev överkörda av ett energiskt Leeds på Elland Road.

För att förvärra det tunga nederlaget blev sommarens viktigaste värvning, senegalesiske landslagsmannen Kalidou Koulibaly, utvisad i slutet av matchen och kommer att vara avstängd inför mötet mot Leicester i helgen.

Chelsea försöker värva nya försvarare - Foxes Wesley Fofana är ett toppmål och man har även kopplats ihop med Manchester Uniteds kapten Harry Maguire.

Det väntas bli en öppen match med många mål. Över 2,5 mål har det blivit två Chelseamatcher i rad och är ett bra utgångsläge där högsta oddset hittas hos Bethard* till 1.66.

Odds: Premier League 2022/23 Högsta odds Spelbolag
Över 2.5 mål 1,66
Odds: Premier League 2022/23 Högsta odds Spelbolag
Båda lagen gör mål. Ja 1,85

Oddsen uppdaterades 26/08/2022. Se vårat matchcenter för att jämföra odds på olika marknader.

Bra värde på oddset 1.85 hos Betsson* för att båda lagen ska göra mål.

Fortsätter Leicesters förlustsvit?

Leicester har haft en trög sommar på transfermarknaden och deras oförmåga att göra nya värvningar har följts av att de tagit en poäng på sina tre matcher hittills i årets Premier League-säsong.

De har redan släppt in åtta mål och nyckelförsvararen Fofana kommer troligen inte att vara tillgänglig för helgens möte på Stamford Bridge då han fortsätter att kopplas ihop med en övergång till just Chelsea. Leicester har även nekat inkommande bud för playmakern James Maddison, som gjorde ett fantastiskt mål för Foxes förra helgen.

Det är svårt att se bortom Blues i oddsen på Chelsea mot Leicester, men eftersom Foxes har gjort fem mål den här säsongen kommer de att utgöra ett hot.

Chelsea att vinna med båda lagen att göra mål är prissatt till frestande 2.80 hos Mr Green*, medan 2.40 på Blues att vinna med över 2,5 gjorda mål i matchen känns på förhand som ett bra spel. Båda hittas hos Mr Green*

TILL Mr Green!

Chelsea - Leicester speltips

Det har gjorts över 2,5 mål i åtta av Leicesters nio senaste Premier League-matcher, så det borde bli mycket underhållning på Stamford Bridge på lördag. Över 2,5 mål hittas som högst till oddset 1.66 hos Bethard*.

Chelsea bör ta poängen här eftersom Leicesters problem fortsätter. Blues vinner med över 2,5 gjorda mål till 2.40 och Chelsea vinner med båda lagen att göra mål till 2.80 hos Mr Green* är värda att lägga ett bet på.

De som tittar på alternativen för rätt resultat kan det vara värt att spela oddset 11.0 på en 3-1-seger för hemmalaget.

Chelsea vinner med 3-1: 11.0 hos Mr Green*