Kommande veckors stora idrottshändelse är Franska Öppna i tennis, och med bara några dagar kvar kan det så klart vara spännande att titta till oddsen. Vår tennisexpert kommer löpande uppdatera oss kring favoriterna i turneringen, men här tänkte vi kolla på vilka spelare som står i allra högst odds. För det finns några ganska intressanta saker att hitta.

Betfairs oddsbörs är en bra idé att använda sig av om man vill spela på sånt här, slutsegrare i stora turneringar, oavsett om det är tennis eller en annan sport. Oddsen är allt som oftast oslagbara. Om man ännu inte har konto hos Betfair men vill prova så kan man med fördel använda knappen nedan för att få 100% bonus upp till 1000 kronor.

Betfair Sportsbook

100% upp till 1 000 SEK

18+, regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Världens största spelbörs
Även poker & casino
18+, regler och villkor gäller

Höga odds på toppspelare

Nikoloz Basilashvili är rankad på plats 18 i världen just nu, och seedad som spelare nummer 16 i den här turneringen, men trots det står han i maxoddset hos Betfair, 1000 gånger pengarna. Otroligt får man säga, och inte mindre otroligt då han står i omkring 200 gånger pengarna hos de konventionella spelbolagen, där det inte fungerar som på Betfairs oddsbörs att spelare spelar mot varandra. Någon är just nu beredd att ta emot en insats på 1141 kronor på Basilashvili som slutsegrare. Mycket enkel matematik, det ger i så fall en vinst på över en miljon kronor på en satsad dryg tusenlapp.

Prova Betfair och få 1000 kronor i bonus

Man kan även hitta flera duktiga spelare med detta odds, 1000 gånger pengarna. 

Exempelvis Fernando Verdasco, som varit framme i semifinal i Grand Slam-sammanhang tidigare och som förra veckan i Rom slog en av de absoluta förhandsfavoriterna i den här turneringen, Dominic Thiem. 1000 gånger pengarna på honom också.

Samma sak med semifinalisten i Australian Open senast, hemmaspelaren Lucas Pouille. 

Bland övriga stora namn med samma odds, Kyle Edmund, Denis Shapovalov, Richard Gasquet och Marton Fucsovics. 

Inte troligt att någon av de här spelarna vinner, men påfallande höga odds är det. Motsvarande odds hos konventionella spelbolag ligger mellan 100 och 200 gånger pengarna på dessa spelare.

Läge att prova på Betfair kanske? De har även höga matchodds inne på oddsbörsen.