Donald Trump är mannen på allas läppar. Men kommer han bli omvald som amerikansk president, det är frågan? När vi gjorde den stora guiden med alla odds på presidentvalet 2023 framkom tydligt att den sittande presidenten är spelbolagens favorit.

Faktum är att vissa spelbolag med svensk licens erbjuder "liveodds" på hans tid som president.

Det går bland annat att spela på om (eller när?) Donald Trump ställs inför riksrätt och vem av hans närmsta rådgivare som kommer få sparken härnäst.

Specialspel och odds på Donald Trump som president

Enligt spelbolagens oddssättare verkar den golfande presidenten sitta säkert.

Stannar Donald Trump hela mandatperioden?
Kommer Donald Trump att ställas inför riksrätt?
Ja, under 2023

Odds på vem Donald Trump sparkar härnäst

Tittar vi på vem som får sparken (eller avgår självmant) härnäst i Donald Trumps kabinett hittar vi en delad "ledning" för Betsy DeVos och nationelle säkerhetsrådgivaren John Bolton. Bägge spelas till 5 gånger pengarna att få lämna under det här året.

Den som tror på riktig kalabalik kan förstås spela alla fyra som Unibet har odds på. Det räcker med att en av dem lämnar för att du ska gå plus på spelet (och om det blir flera blir det jackpot).

Här hittar du alla odds på nästa president i USA

Mike Pence som listas ovan står förresten i över etthundra gånger pengarna på att bli nästa president. Är det allt för yvigt att tänka sig att Donald Trump bedriver hela kampanjandet, men sedan tackar nej till presidentposten för att spela golf på heltid – och istället utnämner vicepresidenten?

Det är osannolikt enligt oddsen, men kanske inte helt orimligt i teorin. Här kan du förresten läsa om vilka som väntas göra upp om att bli Demokraternas presidentkandidat.

Vill du ta del av alla odds på nästa president i USA ska du klicka dig vidare till den här guiden. I den har vi samlat en rad olika odds och spelmöjligheter på det amerikanska presidentvalet 2023.

Guide: Allt om presidentvalet i USA – med odds och speltips

Den som vill spela på vem som ska bli USA:s nästa president hittar många höga odds. Trump var en rejäl skräll, kan någon annan göra samma sak?

Spela på politik och på vem som blir USA:s nästa president

Alla stora spelbolag erbjuder spel på vem som ska bli USA:s nästa president. Bland några av dessa kan nämnas Bethard, Betsson och Unibet, som alla uppdaterar sina odds riktigt snabbt.

Unibet sticker ut lite extra då de har fler speltyper och många specialspel på politik. De erbjuder odds på presidentvalet i USA, men även på en hel del svensk politik, EU-val och Brexit.

Hos Unibet kan du just nu även spela på om Italien kommer lämna EU eller ej.

100% upp till 2000 kr

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
Upp till 2000 kr i välkomstbonus
Svensk gigant inom betting
Bättre odds än de flesta
18+ | Regler och villkor gäller

100% upp till 1 000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Stort utbud med bra odds
Användarvänlig sajt
18+ | Regler och villkor gäller