Inför andra omgången av åttondelsfinalerna i SHL

Den 10 april drar kvartsfinalerna igång dit SHL:s sex främsta lag redan kvalificerat sig. Ytterligare två lag ska ta sig dit och vi befinner oss mitt i matchserien för åttondelsfinalerna mellan Färjestad och Malmö samt Frölunda mot Djurgården. Efter första mötet är det matchpuck Färjestad och Frölunda som vid segrar är klara för kvartsfinal. Därmed har Malmö och Djurgården kniven mot strupen om säsongen inte ska vara över redan vid åttondelsfinalen. 

Missa inte vår genomgång av odds på kvartsfinalerna i SHL!

Som vanligt tar vi på Betting.se dig igenom SHL-slutspelet med bäst odds och speltips på samtliga slutspelsmatcher. 

Odds: Färjestad vs Malmö Redhawks (Färjestad leder med 1-0 i matcher) 

   7/4, 19:00 

Lag Högsta odds Spelbolag
Färjestad BK 1,70
Oavgjort 4,65
Malmö Redhawks 4,20

Åttan mot nian i SHL hade 14 poäng mellan sig i serietabellen och något liknande var också skillnaden i första mötet. Trots att Malmö hade vunnit sina två senaste matcher mot Färjestad var det Karlstadsklubben som var det bästa laget i första mötet. 3-1 slutade mötet till gästerna och därför är Färjestad en match från kvartsfinal. 

Malmö var på gång med åtta raka segrar men föll sedan ihop i slutet av grundserien. På de sju avslutande omgångarna mäktade skåningarna endast med en seger och det såg inte bättre ut mot Färjestad i första åttondelsfinalen. Nu har Färjestad dessutom fördel av hemmais men vi tror Malmö kan överraska. De nådde inte upp i nivå senast men nu tror vi de kan klara av att kvittera matchserien.  

Speltips: Malmö vinner under ordinarie tid och tvingar fram en tredje och avgörande match 

Odds: Frölunda HC vs Djurgårdens IF (Frölunda leder med 1-0 i matcher) 

   7/4, 19:00 

Lag Högsta odds Spelbolag
Frölunda HC 1,71
Oavgjort 4,50
Djurgårdens IF 4,10

Frölunda har övertaget efter första mötet som laget vann relativt komfortabelt. Slutresultatet skrevs till 3-1 och Frölunda avslutade grundserien med att vinna mot grundserievinnaren Växjö Lakers. Tre placeringar och 19 poäng skiljde lagen åt i grundserien och i första mötet bevisade Frölunda att de har några växlar fler än sin motståndare.  

Djurgården har haft en tung säsong och nådde slutspelet med endast två poängs marginal efter en svag avslutning. Nu är det mycket som tyder på att Djurgården gör sin sista match för säsongen. De ska spela på bortaplan mot Frölunda vilket är en tuff uppgift och det känns verkligen som Frölunda passar på att avgöra på hemmaplan och därmed säkra en plats i kvartsfinalen. 

Speltips: Frölunda vinner hemma mot Djurgården under ordinarie tid 

Använd alltid vårat matchcenter för att hitta bästa odds på matchen innan nedsläpp!