Det spelas två ATP-turneringar i tennis den här veckan. Den ena spelas i Metz. Läs gärna min genomgång av oddsen kring den turneringen. Den andra spelas i St Petersburg och den ska vi titta på nu. Och i synnerhet på oddsen givetvis.

Otroligt bra klass på den här turneringen. Den har ofta haft ett ganska svagt startfält men nu de senaste åren har man höjt nivån ordentligt och den här veckan har man lyckats få flera världsspelare på plats. Bra draghjälp visserligen av att det är några ryssar som går fantastiskt bra för närvarande och givetvis vill synas på hemmaplan. Wawrinka och Berdych lämnade återbud i sista stund, så startfältet hade kunnat vara ännu bättre än det nu är. Men man har exempelvis lyckats få med Berrettini som gick så fantastiskt bra i US Open.

Fina vinnarodds hos Bethard

Bethard har som vanligt vinnarodds på turneringen. Vinnarodds som man precis som alltid kommer uppdatera varje dag under hela veckan. Så missar man att spela under måndagen innan det drar igång kan man göra det senare under veckan.

St Petersburg tennis odds

Intressant på något vis att en spelare som vann på challengertouren så sent som under söndagen är absolut minst betrodd att vinna. Nu kommer inte Kovalik vinna den här turneringen, men det är åtminstone större chans att han vinner än att några andra där i botten gör det.

Någon spelare i botten lär emellertid inte vinna i St Petersburg. Det har oftare och oftare skrällt i 250-turneringarna på ATP-touren på senare år, men det beror ofta på att arrangörerna plockar in ett stort affischnamn som kommer dit och hämtar pengarna och sen inte bryr sig så mycket om hur det går. Här finns det flera bra spelare och jag tror inte att alla kommer floppa. 

Medvedev, Berrettini eller Rublev. Där någonstans tror jag att vi har vinnaren. De är överlägsna i det här fältet och som sagt, jag tror inte att alla tre kommer ha en dålig vecka.

Vem ska man spela då?

Spela Medvedev!

Jag hade tagit Medvedev faktiskt. Jag tror vi under hösten kommer få lära oss att han inte är en sån där spelare i mängden bakom de tre bästa i världen. Han är närmare de där tre bästa än någon spelare varit på otroligt länge och med den nivå han hållit nu i ett par månader tror jag faktiskt han vinner den här turneringen utan att ens behöva spela särskilt bra. Om han bara kan jobba på utan att skada sig, då tror jag att han vinner. Så stabil och bra är han. Och med det sagt, 2.90 känns faktiskt riktigt intressant.

Spela Medvedev till högt odds hos Bethard

Missa inte Bethard om du gillar tennis

Bethard är det bästa spelbolaget om man gillar att spela på tennis. Man uppdaterar sina slutsegrarodds varje dag vilket förstås är en bra service för kunderna, man har ett grymt utbud av tennismatcher på alla nivåer men mest av allt, man har överlägset högst odds av alla spelbolag, både svenska och utländska. Man är helt enkelt oslagbar på oddsen och det är förstås viktigt med höga odds om man vill vinna pengar.

Starta gärna ett konto hos Bethard via länken nedan och få då också en bonus på 100% upp till 1000 kronor.

Om man är sugen på ett annat nytt spelbolag och få en ny bonus ska man kolla in vår sida med de samlade bästa svenska spelbolagsbonusarna