Ny vecka men samma tennisturnering. Wimbledon går in i sin andra spelvecka och vår tennisexpert David Thorstensson, mest troligt landets mest lästa tennisskribent och även mest vinnande expert på tennis, har laddat vår sajt med speltips.

Vi i redaktionen hade svårt att välja ut dagens bästa spel idag, men vi tänker som följer.

Tennis för hela slanten i dagens bästa spel

Hänga på dagens bästa spel. Spela direkt här!

När vi går igenom spelvärdena så fastnar vi för det här spelet på kroaterna Mektic/Skugor. Vi gillar ord som "underskattade" och "felvärderade". Om vi bara får välja en match tar vi denna. 1,80 i odds men enligt Thorstensson värde ner till under 1,60.

Dagens Bästa Spel

Vi gillar dock även den här starkt. Ett set låter det som att det finns väldigt goda argument för att Demoliner/Sharan ska få med sig och då sitter det här spelet.

Vi anser också att det här spelet låter bra. Nästan helt jämna odds men en så pass klar favorit, den hade vi också velat välja ut.

Dagens Bästa Spel

Gott om bra speltips på sajten idag alltså om man frågar oss i redaktionen och det ska man ju göra, vi har hittills väldigt bra siffror på våra utvalda spel.

Grym bonus den här veckan från Bethard

Dagens bonus tar vi från Bethard, något som lär göra Thorstensson glad. Han har sedan ett par år tillbaka sin tennisblogg vamosrafa.se där. Bethard har den här veckan trimmat sin bonus till att ligga på 100% upp till 1000 kronor för sina nya kunder.

Skyhöga odds ett måste på tennis

En bra bonus, men det bästa med Bethard är deras odds. De ligger bland de högsta spelbolagen när det gäller återbetalning på alla de stora sporterna och på tennis ligger de konstant allra högst. Högst odds på ren svenska och det gör förstås att man i längden har bättre möjlighet att vinna pengar. 

Om man gillar att spela på tennis är med andra ord Bethard snudd på ett måste att ha som ett av sina spelbolag.

Ta Bethards bonus idag innan den försvinner och använd den gärna till att spela på någon av matcherna ovan. Bethard har i detta nu högst odds på samtliga matcher.