Reklam

Ivan Dodig/Filip Polasek - Nikola Mektic/Franco Skugor: 2

Matchcenter
8 juli 2019 at 12:10 - Tennis, England - ATP - Wimbledon
Court 15, All England Club
7 jul 2019 at 13:54 (Uppdaterad 8 jul 2019 at 14:29) 07/07
96
0
Chans (1-2): 37-63%
Spelvärde: 113,40%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 9/10
Hit/Miss: 3-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Wimbledon. Underlag: Gräs.

Visst, när de mötte Herbert/Murray kan man väl ha en viss förståelse för att de blev lite underskattade med tanke på att de mötte ett par som per automatisk blivit överskattad för att folk så gärna önskat dem framgång men nu borde man väl värdera kroaterna Mektic/Skugor som de förtjänar? De är ett av världens bästa par, och de slog i förra omgången ut turneringens främsta favorit. Ändå värderas man som om man inte ha någonting med turneringen att göra. Märkligt.

Dodig/Polasek har spelat överraskande bra senaste veckorna. Polasek har inte spelat på varken atp-touren eller på gräs på mer än fem år men han har hittat rätt och hållit fint. Han ska dock vara den klart sämsta spelaren i den här matchen och det måste också sägas att Dodig de senaste två åren varit klart sämre än Mektic och Skugor varit, så det är klart mer kvalité i vårt par som också är mycket mer samspelt.

Gräset då? Ska egentligen vara lite fördel vårt par där också.

Inga jätteskillnader egentligen, men små fördelar för vårt par över hela linjen och när oddsen är nästan jämna, då är det inget att fundera över.

Högst odds hos Bethard. 100% bonus upp till 1000 kronor där för nya kunder.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback