Det börjar dra ihop sig i TV4:s fredagsunderhållning Lets Dance, och precis som med allt annat här i världen, det finns odds på hur det hela ska sluta.

Läs också: Odds Let's Dance

Unibet uppdaterar sina odds varje vecka, och såhär ser det ut inför kvällens program.

Vinnarodds Lets Dance 2019

Lets Dance

VM 94-hjälten Thomas Ravelli, som kanske inte precis ägt dansgolvet hittills och räddats av folkets röster snarare än juryn ges som synes en mikroskopisk chans. Det blir en kvinnlig vinnare i år medan männen kommer åka ut på löpande band här i slutet, det är Unibets oddssättares dom inför avslutningen.

Starta ett konto hos Unibet och spela på något av oddsen ovan, eller något helt annat. Unibet satsar som det i grunden svenska spelbolag det är stenhårt på den svenska marknaden och har ett utbud där man inte behöver sakna någonting. Man har dessutom allt som oftast marknadens kanske allra bästa bonus. Just nu är det 200% upp till 2000 kronor som gäller. Bara att klicka på knappen nedan för att ta del av erbjudandet. 

Unibet
200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
Svensk gigant inom betting
Bättre odds än de flesta

Lets Dance sänds på fredagar klockan 20:00 i TV4. Grundidén är att en deltagare åker ut varje vecka, men man ska inte alltid vara så säker när det börjar närma sig finalen. Det händer mer ofta än inte att reglerna ändras lite i sista stund och att det därmed går någon vecka utan att en dansar åker ut. När det gäller slutsegraren behöver man dock inte vara orolig. En segrare utses alltid i slutet av säsongen, så att det ska bli några problem med oddsen i objektet ovan finns det ingen risk till.

 Om man gillar att spela på TV-program, kolla gärna in vår genomgång av oddsen för Game of Thrones.