Är vi äntligen på väg att få se ett genombrott för Björn Borgs son, Leo Borg? Han kan minst sagt inte klaga på sina gener, men frågan är om han har psyket för att leva upp till den stjärnstatus som pappa Björn hade. I den här artikeln kommer vi på betting uppdatera Leo Borgs resa på ATP-touren i jakten på att nå toppen i tennisens världsranking.

Fakta om Leo Borg

  • Född: 15 maj, 2003
  • Prispengar: 60,000$
  • Ranking: 340

Den 18 juli 2003 blev en historisk dag för Björn Borgs barn, Leo Borg när han tog sin första seger på ATP-touren under Nordea Open i Båstad.

Det må råda en liten hype kring den svenska tennisspelaren just nu som hyllas i olika medier, men inte är Leo Borg såpass bra att han kan slå sig in på svenska tennisspelare topp 10?

Hursomhelst är det fantastiskt kul att se när nya svenska tennistalanger växer fram. Sverige har saknat riktiga toppspelare på slutet och landet skulle må bra av en ny framgångssaga.

Intervju med Leo Borg efter den första vinsten på ATP-touren.

Källa: Tennisportalen TV

Leo Borg ranking

I slutet på 70-talet och i början av 80-talet hade pappa Björn sin storhetstid och var länge rankad som världsetta. Det går något trögare för sonen Leo Borg som vid snart fyllda 21 inte alls tillhör världstoppen i tennis.

Se även: Livestreama Elias Ymer gratis!

Leo Borg har ändå tagit stora kliv på världsrankingen där han mellan 2021 och 2023 gått från plats 2216 till nuvarande plats 437.

En lång väg att vandra, men efter vinsten mot Elias Ymer i ATP-tävlingen i Båstad visade Leo Borg sin potential och gav nytt hopp till alla tennisälskare där ute.

Leo Borg titlar

I skrivande stund är Leo Borg uppe i två turneringsvinster. Båda kommer från ITF-touren och på hardcore-underlag.

  • M15 Sharm ElSheikh 15 (ITF) - 15,000$
  • M25 Jakarta 2 (ITF) - 25,000$

Odds Leo Borg

Här kan ni hitta oddsen till Leo Borgs kommande matcher.

Streama Leo Borg

Med tre snabba steg här nedan kommer du ha möjlighet att se Leo Borgs matcher och såklart massor annan sport i högsta världsklass.

Så skapar du ett spelkonto hos Bet365*.

  1. Gå direkt till Bet365*.com
  2. Klicka på den gula rutan "Bli medlem" i högra hörnet.
  3. Fyll i dina uppgifter enligt instruktionerna.

Du kommer kunna se en rad andra stora turneringar inom tennis live hos Bet365* som även har rättigheterna till en rad andra stora sporter. Du hittar mer än bara tennis. Bland annat kan du se live streams från största fotbollsligorna, NBA, NFL och även hockey i högsta klass.

Du kan livestreama Leo Borg gratis hos bet365* men det krävs att du har minst en krona på ditt bet365-konto eller att du har ett levande spel. Minsta insättning för att använda bet365*´s live stream är 50 kronor.

Spelkrediter upp till 1250 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Regler och villkor gäller
Ansvarsfullt spelande
18+ åldersgräns
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr).

Ytterligare villkor: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
Villkor och krav:  Referera till Bet365 för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

FAQ: Leo Borg tennis

Här får ni svaren på de vanligaste ställda frågorna om Leo Borg.

Hur gammal är Leo Borg?

Leo Borg är född den 15 maj 2003, vilket betyder att han är 20 år i skrivande stund.

Vem är Leo Borgs pappa?

Leo Borg är son till vår gamla tennisstjärna, Björn Borg.

Vad har Leo Borg för ATP-ranking?

Leo Borg är idag rankad på plats 437.