Han var inte enkel att få tag i, och han har tackat nej till att bli expert på sajten, men vi hoppas att vår stekheta tippare Vox ändå kommer vilja fortsätta leverera sin visdom hos oss. Och Som tur är, det låter så.

Hallå Vox, du var inte lätt att få tag i du. Varför så hemlig?

-Jag har varit profilerad i spelkretsar tidigare med mitt riktiga namn, men tills vidare får det vara bra så här.

56 units plus och en roi på 145% efter 22 spel. Vi har knappt sett något liknande. Det här är knappast en nivå som går att hålla va?

-Många låtsatsexperter säger att spel inte är sprint utan ett maraton, och visst är det så, men jag springer gärna fort från början. Jag förstår ärligt talat inte varför man ska sikta på 7-8 procent i positiv ROI och vara nöjd med det. Jag vill sätta alla spel.

-Sen såklart vet ju alla att det går upp och ned när det kommer till spel. De här 22 spelen är för få men man får väl helt enkelt lita på mig tills man är övertygad av siffrorna. Jag tvingar ingen att ta rygg på mig, vill man singla slant eller kasta pil på oddsen går det också bra.

Du har precis tackat nej till en roll som betald expert på sajten, kan du berätta för oss varför?

-Just nu passar det mig helt enkelt inte. Och jag får också säga att jag gör det här för jag tycker det är kul att dela med mig, och att jag gillar den här sidan skarpt. Jag har inget mål att börja jobba med det här, mer än med själva spelen.

Betyder det att du kommer försvinna snart? Vi vill helst inte bli utan dina spel.

-Nejdå. Många av de stora ligorna tar slut nu och svensk fotboll har väl aldrig riktigt varit min grej, men helt försvinner jag inte. Man får helt enkelt hålla utkik lite då och då för att se hur regelbundet det blir.

Hur tänker du kring dina speltips? När vi analyserat dem noterar vi att du verkar vara helt nollställd på ett annat sätt än de flesta andra. Du spelar många "tråkiga" spel som kryss eller under i antal mål. Kan det vara så att det ofta finns värde i spel på sånt som de flesta tycker är tråkigt att spela på?

-Vad som är tråkigt och inte får andra bedöma. Jag tycker det är tråkigare att förlora pengar jämfört med att spela ett underspel. Vissa vill ha kul under en match, jag har hellre roligt efteråt.

-Men absolut, många spelar för att de vill ha något att heja på i en match och då blir det favoritlaget till minushandikapp eller ”många mål”. Dessa blir ofta så kallade "public bets”, när alla spelar på samma sak. Spelbolagen vet ju det här bäst av alla och justerar sina odds därefter.

-Även om en oddssättare vill starta en marknad på oddset 2.00 kanske de tvingas sätta oddset till 1.90, för att de vet att det blir mycket spel. Istället för att sänka när spelarnas pengar väl kommer in kan de sätta det lägre oddset direkt, och då blir det värde på andra sidan.

Du verkar behärska det mesta av den europeiska fotbollen. Men vad är du absolut bäst på?

-Jag gillar stora matcher där det blir många av just de här public bets-tillfällena. För några år sedan intresserade jag mig för MLS (amerikanska fotbollsligan) och där har jag som allra bäst statistik historiskt.

-Amerikanerna gillar ju idrott som underhållningsform och nu när spelmarknaden i USA öppnas upp spelar fler och fler på matcherna. De väljer just public bets för att kunna heja med alla andra. Många mål och spel på favoriten som har bollinnehav, det ska man generellt sett passa sig för där borta rent värdemässigt.

Vi i redaktionen tjatar ofta om hur enkelt det är för medlemmar att lägga ut egna tips på sajten. Var det så enkelt som vi påstår det är att komma igång eller krånglade det?

-Det är faktiskt ganska enkelt. Det måste jag ge er. Alla matcher finns inlagda så det är bara tre steg för att lägga ett tips. Oddsen är nog det bästa, verktyget uppdaterar automatiskt med de bästa från alla bolag, det är också bra.

Avslutningsvis, ditt bästa tips till alla läsare som vill hitta fina spel till bra odds?

-Jag har hört att det finns någon följfunktion här så man kanske kan följa mina spel? Annars tycker jag man helt enkelt ska välja om man faktiskt vill bli bättre eller bara spelar för att det är kul. För min del så behövs ju de som spelar bara för skojs skull, så jag får värde på min spel. Kanske kan man kombinera lite eget och lite följa?

Intressanta ord får vi säga, och stort tack till Vox för den här gången. Gör gärna som han antyder och följ honom inne på hans profil.


Vill du också prova på att lägga dina första speltips här på Betting, och kanske bli bättre än Vox? All information om det här.