På lördag ställs Sverige mot Luxemburg inför storpublik på Friends Arena. Över 50 000 biljetter är sålda till ödesmatchen där Sverige givetvis är favoriter, men Luxemburg visade senast mot Frankrike att man är ett motstånd att ta på allvar. Här är förutsättningarna inför matchen.

Gruppen

 

tabell

Med två matcher kvar är det fyra lag som teoretiskt sett har chansen att nå VM.

Frankrike sitter i förarsätet med 17 poäng och har Bulgarien borta och Vitryssland hemma kvar att möta - ett ganska lätt schema som borde innebära 6 poäng.

Sverige skuggar tätt bakom med 16 poäng och har alltså Luxemburg hemma samt Holland borta. Förutsatt att Sverige besegrar Luxemburg och Holland slår Vitryssland, så avgörs allt i sista matchen på Johan Cruyff Arena på tisdag. Och det mesta pekar på att det blir så, för det ska till en rejäl skräll om inte Holland slår ett mycket svagt Vitryssland på lördag.

Bulgarien har en mikroskopisk chans att nå playoff men då krävs det att man slår Frankrike och Luxemburg samtidigt som resultaten i de övriga matcherna går deras väg. 

Avstängningar/skador

 

Sverige: Pontus Jansson, Christoffer Nyman och Jimmy Durmaz är inte med i truppen på grund av skador. Mikael Lustig och Martin Olsson har haft lättare känningar men ska kunna spela på lördag. Albin Ekdal är det lite osäkrare med, han har återkommande ryggsmärtor, men ska enligt egen utsago vara tillgänglig för spel.  

Luxemburg: Lars Krogh Gerson är skadad och missar resten av VM-kvalet. 

 

 

Erbjudande: 4.00 i odds på Sverige

 

  • Skapa ett konto hos Betfair med koden ZFBM56 
  • Placera ett spel på Sverige att vinna mot Luxemburg 
  • Få 4.00 i odds på svensk seger (max 100 kronor av din insats räknas in i kampanjen)

Vinner Sverige får du din insats i kontanter, vinstpengarna måste sedan användas som ett gratisspel på odds över 1.20 innan du kan göra en utbetalning. 

 

Hämta oddsboosten här