Enligt Expressen har Håkan Ericsson nu bestämt sig för vilka spelare som ska starta mot England ikväll. Baserat på de senaste träningarna nere i Polen väljer förbundskaptenen att peta två spelare som varit givna i de sista kvalmatcherna. 

 

Så här ställde Sverige upp på träningen

 

Anton Cajtoft

Linus Wahlqvist - Filip Dagerstål - Jacob Une-Larsson - Adam Lundqvist

Simon Tibbling - Kristoffer Olsson - Melker Hallberg - Alexander Fransson 

Pawel Cibicki - Gustav Engvall 

 

Vi kan alltså konstatera att den tilltänkte ettan Tim Erlandsson inte lär få chansen mellan stolparna, trots att det var han som stod i Sveriges avslutade matcher i kvalet. Vidare petas Muamer "Mujo" Tankovic till förmån för Alexander Fransson, vilket kan ha att göra med att man vill få in en mer defensivt inriktad spelare som kan säkra upp mot Englands snabbfotade yttermittfältare. 

Som väntat blir det även Cibicki och Engvall som startar topp - något som Englands förbundskapten Aidy Boothroyd kanske är glad över. På presskonferensen igår hyllade han nämligen Carlos Strandberg stort och poängterade att han kunde utgöra ett hot mot Englands chanser. Det får man säga är lite märkligt med tanke att han ställdes åt sidan i Blågults genrep mot Danmark, och det fanns inget som tydde på att han skulle få starta ikväll heller. 

Livebetta på Sveriges matcher i U21-EM och få pengar tillbaka vid förlust 

 

Unibet* har plockat fram ett riktigt schysst erbjudande till Sveriges matcher i U21-EM. Om du lägger ett livespel på minst 1.40 i odds och 100 kr i insats på Sveriges matcher får du tillbaka insatsen som en bonus. Erbjudandet gäller en gång per match och du aktiverar det genom att gå in på "mitt konto" och sedan "bonusar".