Måndag, ny vecka och nya dagens bästa spel från oss i redaktionen. Låt oss göra detta till vår bästa vecka hittills och varför då inte börja med att vinna en rejäl slant direkt? Vi tänkte i alla fall göra ett kraftfullt försök.

Högoddsare från Kanda är dagens bästa spel

Vi tittar mot tennisen och expert Thorstensson. En stor turneringen i Montreal startar idag och Thorstensson tycker sig ha hittat en riktig rensare från dubbeln.

Dagens bästa spel

Två kapabla kanadensare och Thorstensson antyder att folk kanske inte har riktigt koll på hur bra Pospisil är. Låter väldigt spännande, tycker vi. Läs hela speltipset eller lita blint på Thorstensson och gå direkt till högsta odds.

Spelet placeras hos Interwetten som syns ganska mycket på vår sajt då de ofta sticker ut lite med sina odds. De är ofta tidigt ute med oddsen och hamnar nästan lika ofta lite fel, så har man kunskapen finns alla möjligheter att hitta fina världen.

Just nu har man en grym bonus från Interwetten, 100% upp till 1000 kronor.

100% upp till 1000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Höga odds
smidig hemsida
18+ | Regler och villkor gäller

betting.seOm man vill se matchen på livestream, den startar någon gång efter klockan 21 svensk tid, så gör man det hos Bet365. Allt som behövs är ett spelkonto, sen är det helt gratis att se matchen.

100 % upp till 1000 kr

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
Regler och villkor gäller
Ansvarsfullt spelande
18+ åldersgräns
18+ | Regler och villkor gäller