Söndagen är dagen att se fram emot denna helg. Stormatcherna avlöser varandra vilket ger dig en fullspäckad fotbollsdag. Matcher ifrån Serie A, Ligue 1, La Liga, Premier League och inte minst Engelska Ligacupen kommer och går ifrån tidig lunch till sen kväll!

 

Söndagens höjdpunkter:

15.05 Manchester United - Chelsea (Premier League)

17.30 Manchester City - Arsenal (Ligacupen)

20.45 Sevilla - Atletico Madrid (La Liga)

20.45 Roma - Milan (Serie A)

21.00 PSG - Marseille (Ligue 1)

 

Exklusiv bonus hos Toto2!

Toto2 är spelbolaget som erbjuder så mycket mer än bara odds. Visst, en helg som denna så kanske inte casino eller trav lockar så värst mycket men bara att möjligheten finns kan vara ett nog så stort plus. Hela recensionen om bolaget finns att läsa här på Betting.se, där vi även delar ut en generös välkomstbonus till er som väljer att skapa ett konto hos Toto2 via länken här! 

100% upp till 500 kronor är det som gäller på din första insättning efter att du skapat ett konto. Omsättningskravet för denna bonus är bonusbeloppet x7 till minsta oddset 1.85 vilket får ses som relativt förmånligt jämfört med andra spelbolag.

 

 

Krysset närmast till hands på Old Trafford

José Mourinho ställs emot sitt forna lag när Chelsea kommer på besök till Old Trafford. Det blåser snålt kring portugisen som verkligen har fått kritik för sitt spel, med all rätt kan tyckas. Manchester United känns för tillfället otroligt fantasilöst och krampaktigt, lägg till en dispyt mellan tränaren och lagets stora stjärna Paul Pogba och vi kan dra slutsatsen att allt inte är frid och fröjd.

Chelsea kommer ifrån en stark match i veckan när man spelade 1-1 mot Barcelona, en match där man förtjänade att vinna. Frågan är hur mycket den matchen kommer att sitta kvar i benen hos spelarna. Klart är att man är har en betydligt positivare trend än vad Manchester United har.

Sett till tabelläget, United 2:a och Chelsea 4:a, så är detta Chelseas match att vinna känner jag. Manchester United kommer vid ett oavgjort resultat hålla motståndarna bakom sig vilket lär vara första prioritet för José Mourinho. Krysset ligger just nu strax över 3.00 gånger insatsen och i min mening är chansfördelningen något i stil med 35-40-25, vilket ger oss ett bra värde på kryss!