En utav årets största sportevent är här när det är dags för Superbowl 52! Hypen kring detta event är alltid enorm och med långt över 100 miljoner Tv-tittare världen över så är det ingen tvekan om vilken ofantlig dragningskraft matchen har. Unibet* slår på stora trumman för alla er som har tankar på att sitta uppe natten mot måndag för att se matchen. Man ger alla sina spelare ett freebet att använda live på matchen, 100 kronor, helt utan omsättningskrav på vinsten!

Missa inte vår artikel: Odds på Super Bowl

New England Patriots vs Philadelphia Eagles

Det är såklart två riktigt starka lag som kommer att göra upp om titeln natten mot måndag. Båda lagen står på 13 vinster och 3 förluster under säsongen, så långt allt jämt. New England Patriots har dock en bättre historia när det kommer till Superbowl då man vunnit matchen inte mindre än fem gånger tidigare. 

Favorit att vinna är också Patriots medans Philadelphia går in till matchen som knappa underdogs. Spektaklet kommer att gå av stapeln på U.S. Bank Stadium i Minneapolis,  Minnesota Vikings hemmaplan till vardags.

När: 5/2, 00:30
Var: U.S. Bank Stadium, Minneapolis
TV/Livestream: TV3/Viaplay
Halvtidsunderhållning: Justin Timberlake

Riskfritt spel hos Unibet*

Oavsett om du är medlem eller inte hos Unibet* så har du rätt till helgens exklusiva erbjudande. Unibet* erbjuder alla spelare 100 kronor riskfritt på Superbowl. Pengarna som du vinner kommer helt utan omsättningskrav, vilket gör att du kan plocka ut vinsten med en gång. Följ dessa enkla steg för att hämta hem ditt riskfria spel:

  1. Bli medlem hos Unibet*
  2. Leta upp Superbowl i Liveodds-utbudet
  3. Välj ett valfritt spel och Riskfritt spel som betalmedel
  4. Lycka till med ditt spel!