Hur många dagar är det som vi i redaktionen prickat in dagens bästa spel nu? Vi siktar på att ta oss igenom veckan utan bom. 

Idag var det riktigt svårt.

Det är tennis som gäller. Enbart speltips på tennis ligger uppe på sajten. 

Carballes Baena dagens bästa spel

När man tittar igenom vår tennisexperts spel så är värdena på dem ganska jämna, men till slut var vi tvungna att göra vårt val och vi känner oss nu bekväma med det.

Vi tar idag det här spelet.

Dagens bästa spel

Vill ni läsa hela speltipset från Thorstensson så gör ni det här. Om ni istället litar blint på honom och vill komma direkt till det högsta oddset gör ni det här.

Vi tyckte det lät bra med en favorit till 2 gånger pengarna och argumenten om att marknaden inte hängt med på Carballes Baenas nivåhöjning föll oss också i smaken.

Som synes är det Bethard som har högst odds på matchen just nu och det är ungefär som det brukar vara på tennisen. När det gäller tennismatcher på högsta nivå, ATP-touren, så har Bethard bara bestämt sig för att man ska ha högst odds vilket förstås är väldigt tacksamt för kunderna. Man betalar tillbaka nästan 99% av insatserna som vinster och man behöver därmed inte ens vara särskilt överlägsen för att vinna. 

Den här veckan har Bethard också en riktigt bra bonus. 100% upp till 1000 kronor. Imponerande att kunna erbjuda det när man har så ruskigt höga odds.

Har du ännu inte provat Bethard? Gör det idag genom att klicka här.