Att vi går emot ett val som är svårt att förutsäga, det är det ingen tvekan om. Det har varit en turbulent valspurt och mätningarna tycks hoppa fram och tillbaka. Det finns ännu över 300 000 osäkra väljare och ingenting går ännu att säga med säkerhet. Det vi vet är att det kommer bli jämt i toppen och att en majoritetsregering är långt ifrån möjligt om inte oväntade samarbeten träder i kraft. Det gör att det finns möjlighet för att ett omval sker. Hos Betfair har du som ny medlem möjlighet att spela på förhöjda odds på just omval. Detta odds ligger på hela 30 gånger pengarna!

Betta på valet 2018 hos Betfair!

Såhär bettar du på förhöjt odds på omval

Att få förhöjt odds på detta bet kräver alltså att du inte är medlem hos Betfair sedan tidigare. Har du inte redan ett konto kan du enkelt bli medlem och ta del av det förhöjda oddset genom att följa dessa fyra steg:

  1. Klicka dig in på Betfairs hemsida här
  2. Öppna ett konto och skriv in bonuskoden: ZSAM37
  3. Betta på att det blir omval för chans på 30 gånger pengarna
  4. Vinn 1500 kr om ett omval blir av

Genom länkarna på den här sidan kommer du direkt till Betfairs kampanjsida där du kan registrera dig för att ta del av just detta erbjudande. När du kommer till sidan klickar du på ”Registrera dig” och fyller i de personuppgifter Betfair behöver ta del av för att möjlighet att skapa ett konto åt dig. Detta dröjer inte längre än någon minut. Därefter är det dags att göra en första insättning på 50 kr.

Så fort pengarna trillat in på ditt spelkonto kan du lägga ditt bet och därmed spela på förhöjda odds på omval i Sverige. Du kan vinna upptill 1500 kr. Vinst som täcker det normala oddset betalas ut som kontanter medan vinsten från det förhöjda oddset betalas ut som gratisspel som därmed måste satsas en gång.

Missa inte vår sida om politik

Läs vår sida om betting på politik! Där hittar du allt du behöver veta innan du lägger odds på politik!

Därför blir det omval

Ett omval sker då en tillträdd regering inte lyckas få igenom de reformer och budgetar de önskar utan istället möts av ett motstånd från de andra partierna. Det skapar en situation där regeringen i fråga inte har möjlighet att styra landet. Ett omval blir då aktuellt för att se efter möjligheter att skapa förändring i fördelningen av mandatplatser i riksdagen.

Ett omval sker ofta då det politiska landskapet är instabilt, ett uttryck som definitivt går att använda i relation till Sveriges politisk i dagsläget. Redan efter det föregående valet var ett omval uppe för diskussion och då var skillnaderna i antal röster något större än vad de är förutspådda att bli i år.

Även om ett omval är något som gärna undviks av såväl politiker som befolkning så finns det ingen tvekan om att det finns en risk eller chans för, beroende på hur man ser det, att ett omval faktiskt kan komma att ske.

Precis som att du kan betta på utfallet av valet kan du också betta på vare sig ett omval kommer att ske eller inte. Med tanke på sannolikheten för ett omval, är det med häpnad vi presenterar spelföretaget Betfairs höga odds på just detta bet. 30 gånger din insats är ett odds som definitivt kan ses som mycket högt med tanke på omständigheterna.

Regler och villkor när du bettar hos Betfair

Det är endast nya medlemmar som kan ta del av detta erbjudande. Har du ett konto hos Betfair sedan tidigare gäller alltså inte erbjudandet om förhöjt odds på omval.

Väljer du att ta del av det förhöjda oddset kan du inte ta del av andra erbjudanden. D kan heller inte plocka ut pengarna när du väl lagt ditt bet.

Vinner ditt val betalas vinster för det normala oddset ut i kontanter medan vinsten från det förhöjda oddset betalas ut som gratisspel. Dessa kan placeras till lägsta odds 1.2. När du vinner med gratisspel betalas vinsten ut, men inte insatsen.

Betta på valet 2018 hos Betfair!