Det är dags för Europa Leagues åttondelsfinaler och det finns väldigt mycket spännande att se fram emot. Bland annat har vårt kära grannland Norge ett lag i åttondelsfinalen där Molde ställs mot Granada. Men det råder inga tvivel om att höjdpunkten blir mötet mellan Manchester United och AC Milan där Zlatan återvänder till Old Trafford för att ställas mot Victor Lindelöf och Ole Gunnar Solskjaer.

Matcherna avgörs i dubbelmöten där returmötena avgörs en vecka senare från första mötet. Som vanligt tar vi dig igenom samtliga matcher med speltips och  odds på samtliga matcher i Europa League.

Bokmärk vår TV-guide för Europa League och missa aldrig en Europa-League drabbning igen!

Odds: Molde vs Granada

   18/3, 18:55   

1x2 Högsta odds Spelbolag
Molde 3,00
Oavgjort 3,50
Granada CF 2,35

Norska Molde överraskade alla när de slog ut Hoffenheim i sextondelsfinalen. I första mötet mot Granada blev det dock lite för tufft. Granda gjorde 1-0 i mitten av första halvlek och efter att Ellingsen dragit på sig två gula kort inom loppet av tre minuter släppte Molde med en man mindre också in 2-0 efter mål av Soldado. Nu spelar de visserligen hemma i Trondheim men det spanska laget känns något för starka för att Molde ska kunna vända detta.

Speltips: Molde vs Granada

Granada vinner borta mot Molde till oddset 2,25.

TILL BET365

Odds: Arsenal vs Olympiacos Piraeus

   18/3, 18:55   

1x2 Högsta odds Spelbolag
Arsenal 1,40
Oavgjort 4,90
Olympiacos Piraeus 8,00

Arsenal har haft en bra period med fyra vinster på de fem senaste matcherna. Efter att ha tagit sig vidare från sextondelsfinalen mot Benfica har ”Gunners” vunnit mot ligatrean Leicester, segrat i första mötet mot Olympiacos med 3-1 på bortaplan och i helgens Londonderby mot Tottenham blev det också seger med 2-1. Därför är laget också klara favoriter inför returmötet och vi tror det blir ännu en seger för Artetas mannar.

Speltips: Arsenal vs Olympiacos Piraeus

Arsenal vinner hemma mot Olympiacos till oddset 1,40.

TILL BET365

Odds: Shakhtar Donetsk vs Roma

   18/3, 18:55   

1x2 Högsta odds Spelbolag
Shakhtar Donetsk 2,70
Oavgjort 3,55
Roma 2,50

Roma står med ett ben och ytterligare fyra tår i kvartsfinalen efter 3-0 hemma mot Shakhtar i första mötet. Målen gjordes av Pellegrini, El Shaarawy och Mancini. Dock är det något helt annat att spela i Kiev men samtidigt är skillnaden för stor resultatmässigt för att det här ska bli spännande. Men vi tror det kan bli en jämn returmatch där det inte går att skilja lagen åt.

Speltips: Shakhtar Donetsk vs Roma

Oavgjort mellan Shakhtar och Roma till oddset 3,60.

TILL BET365

Odds: Dinamo Zagreb vs Tottenham

   18/3, 18:55   

1x2 Högsta odds Spelbolag
Dinamo Zagreb 3,90
Oavgjort 3,55
Tottenham 1,97

Dinamo Zagreb får det mycket tufft mot Tottenham efter 0-2 i första mötet. Om det är någon tränare man inte vill ha ett resultat att vända i ett dubbelmöte i Europa är det Mourinhos lag. Räkna med ett Tottenham som kommer bevaka ledningen och vara nöjda så länge det står 0-0 då det resultatet tar laget vidare till kvartsfinal. Dinamo Zagreb har gått bra i den kroatiska ligan men räcker inte riktigt till mot ett lag av Tottenhams kaliber.

Speltips: Dinamo Zagreb vs Tottenham

Under 2,5 mål till oddset 1,90.

TILL BET365

Odds: Young Boys vs Ajax

   19/3 - 21:00   

1x2 Högsta odds Spelbolag
Young Boys 3,10
Oavgjort 4,05
Ajax 2,10

Schweiziska ligaledaren Young Boys har haft det tufft med segrar på sistone. Fyra raka kryss i ligan samt en solklar 0-3-förlust borta mot Ajax gör att laget inte vunnit på fem matcher. I första mötet gick det att se att den schweiziska klubben inte riktigt räckte till och även om laget nu har hemmaplan tror vi inte det blir någon seger för Young Boys mot ett Ajax som säkerligen är nöjda så länge det står 0-0.

Speltips: Young Boys vs Ajax

Oavgjort i matchen mellan Young Boys och Ajax till oddset 3,80.

TILL BET365

Odds: Villarreal vs Dynamo Kiev

    19/3, 21:00    

1x2 Högsta odds Spelbolag
Villarreal 1,55
Oavgjort 4,00
Dynamo Kiev 6,70

Villarreal har 2-0 med sig inför returmötet hemma mot Dynamo Kiev och bör därför också inte ha några som helst problem att ta sig vidare till kvartsfinal. Om motivationen finns till ytterligare en seger eller om laget nöjer sig med oavgjort eller uddamålsförlust återstår att se. Men med tanke på nivåskillnaden mellan lagen och fördel av hemmaplan tror vi Villarreal också vinner returmötet hemma på Estadio de la Ceramica. Extra roligt är det att svenska domaren Andreas Ekberg är domare i matchen.

Speltips: Villarreal vs Dynamo Kiev

Villarreal vinner hemma mot Dynamo Kiev till oddset 1,50.

TILL BET365

Odds: Milan vs Manchester United

   19/3, 21:00    

1x2 Högsta odds Spelbolag
Milan 3,35
Oavgjort 3,45
Manchester United 2,20

Manchester United tog ledningen genom nyförvärvet Diallo som gjorde 1-0 redan i den 50:e minuten efter att han blivit inbytt i halvtidspausen. Det såg länge ut som att United skulle gå mot segern och en hållen nolla men danske Simon Kjaer ville annorlunda och kunde kvittera i den 92:a minuten. Därmed är det helt öppet inför returmötet på San Siro men Uniteds bortaform har varit imponerande och trots att skadelistan blir allt längre för Solskjaer  tror vi på en bortaseger för United.

Speltips: Milan vs Manchester United

Manchester United vinner över AC Milan till oddset 2,15.

TILL BET365

Odds: Rangers FC vs Slavia Prague

   19/3, 21:00   

1x2 Högsta odds Spelbolag
Rangers FC 2,32
Oavgjort 3,35
Slavia Prag 3,15

Skotska ligamästaren Rangers ställs mot den tjeckiska överlägsna serieledaren Slavia Prag. Första mötet blev en jämn historia där Slavia Prag hade ledningen men efter att svenske mittbacken Filip Helander kvitterat i andra halvlek slutade matchen 1-1. Nu har Rangers fördel av hemmaplan på Ibrox Stadium och bör kunna ta hem detta även om returmatchen också lär bli jämn.

Speltips: Rangers FC vs Slavia Prague

Vi tror Rangers vinner mot Slavia Prag till oddset 2,20.

TILL BET365