Det börjar redan se bra ut för Sverige i det EM-kval som just nu pågår. Chanserna att nå EM är stora efter att konkurrenterna Rumänien och Norge börjat jobba gemensamt för att spela bort sig själva. 

Ingenting är emellertid i närheten av att vara klart. Sverige kommer behöva göra några bra matcher för att klara det och att börja med att göra en av dem ikväll mot Spanien hade underlättat rejält. 

Spanien storfavorit på matchoddsen i kvällens EM-kval

Spanien, en av världens starkaste fotbollsnationer, är givetvis storfavorit i matchen. Här är de högsta oddsen på samtliga tecken i matchoddsen just nu.

1X2 odds, Spanien - Sverige, Mån 10 jun 2019 at 20:45

Spanien

Lika

Sverige

Att Sverige förlorar, det får tyvärr betraktas som troligt när man ser till oddsen, men hur illa blir det? Kan vi klara oss med att förlora med uddamålet exempelvis? Kanske att vi här i Sverige har lite för låga tankar om oss själva. Världsrankingen i fotboll kan man tycka vad man vill om. Den har inte precis alltid speglat verkligheten, men vi är just nu rankade på plats 14 i världen, Spanien är rankade nia, så ska man gå på ranking är matchen åtminstone inte ojämn. 

Sverige förlorar med max 1 mål? 1,92 hos Mr Green.

Lyckas Sverige göra mål? Och vem gör det i så fall? Och vem/vilka gör Spaniens förmodade mål? Här är de högsta aktuella oddsen på att spelarna gör mål i matchen.

Anytime Goalscorer odds, Spanien - Sverige, Mån 10 jun 2019 at 20:45

Vinn stort med hjälp av Mr Green grymma bonus

Om man vill ha ett sådär väldigt svenskt spel, varför inte att Sverige vinner och håller nollan? 16 gånger pengarna hos Mr Green som just nu erbjuder en mycket intressant bonus. Om man sätter in en hundring får man 600 kronor att spela för. Sätter man den summan på just det där, att Sverige vinner och håller nollan, så vinner man nästan 10 000 kronor, på en satsad hundring alltså. Inte så tokigt va?

Bli kund hos Mr Green och ta chansen att vinna!

Matchen spelas på Estadio Santiago Bernabeu, Real Madrids hemmaplan, och startar klockan 20:45. Sändande kanal är TV4.