Bom på dagens bästa spel från Allsvenskan igår efter en total målexplosion i första halvlek mellan Helsingborg och Örebro. Redaktionen vill starkt ifrågasätta straffen som Örebro fick som förstörde allt men det hade nog inte gått vägen ändå. Strandberg gick inte att stoppa.

Tennis dagens bästa spel

Idag tillbaka där vi har som bäst utdelning. Tillbaka till tennisen och expert Thorstensson.

Flera ganska jämna speltips från honom idag, men vi fastnade lite extra för den här.

Dagens bästa spel

När vi läser motiveringen tycker vi att det låter som att värdet har lite mersmak och vi gillar oddset. Läs hela speltipset här eller gå direkt till högsta oddset på matchen här

Högst odds och fin bonus hos Bethard

Som i stort sett alltid när Thorstensson plockar matcher från ATP-touren, högst odds hos Bethard som har överlägset högst återbetalning av alla spelbolag på tennis. Nästan 99% av insatserna betalar man tillbaka som vinster, något som ger oss spelare bästa möjliga chans att vinna pengar.

Den här veckan en riktigt fin bonus tillgänglig för nya kunder också. 100% insättningsbonus upp till hela 1000 kronor. Ta del av det erbjudandet genom att klicka på hämta bonus nedan.

Läs gärna Thorstenssons övriga speltips idag också. Det var denna tisdag som sagt inte helt lätt att välja bland dem. Ni hittar hans profil här