Tisdag och vi drar igång dagens bästa spel för den här veckan här på Betting.se. Våra experter dominerar just nu på sajten. Fotbollsexpert Emanuel är stekhet och har en utdelning som borde imponera på precis alla. På tennisen har vi Thorstensson som är 0,1 unit från att nå 1700 units plus. Bara för att ta två exempel på våra vinnande experter. Man ska följa dessa. Man tjänar pengar på det.

Dagens bästa spel är Rublev

Idag vänder vi blickarna mot just tennisen och Thorstensson. Han har hittat det här spelet i Cincinnati som vi i redaktionen tycker känns mycket intressant.

Dagens bästa spel

Vi gillar en match som är helt öppen till 2,35, vi gillar argumenten om att det är Rublevs tur nu och att Basilashvili vunnit lite oförtjänt mycket på slutet. Vi gillar spelet, kort sagt.

Oddset finns hos Bethard som står för merparten av Thorstenssons speltips då de har klart högst odds av alla spelbolag på tennis. Om man spelar på tennis är det i princip ett måste att ha ett konto hos Bethard. Kolla in dem här och plocka gärna deras mycket fina startbonus.