Nadal vann i Montreal. Det var faktiskt till slut inget som helst snack om saken. Han står nu över den här veckans turnering i Cincinnati. Klokt, Nadal tål inte tufft matchande på hardcourt och han behöver två veckors vila inför US Open. Ingen Nadal, men Djokovic och Federer tillkommer från förra veckan och inte minst, efter ett halvår är Murray tillbaka i singel. Det borde kunna bli riktigt kul det här. Det är dags för Cincinnati masters.

Högst odds på Cincinnati hos Bethard

Här på Betting.se handlar det om spel, och vi ska därmed givetvis ta oss an oddsen på turneringen. Vi tar oddsen från min hemmaplan, Bethard, där min tennisblogg ligger. Bethard är också det bästa spelbolaget på tennis. Man har överlägset högst odds av alla spelbolag på ATP-touren. Jämför gärna.

Vi börjar med en lite kul grej. Vilka spelare som vinner de olika kvartarna av lottningen.

Cincinnati

Djokovic tillbaka som sagt och han kommer så klart vara storfavorit till att vinna turneringen. 

Djokovic till 1,28? Det är inte spelvärt. Hans väg till semi kommer vara Querrey-Isner-Khachanov/Kyrgios. Idel spelare han förlorat mot. Djokovic må vara överlägset bäst i världen, men han har fått en riktig skitlottning och är inte oslagbar. Tittar man på oddsen han kommer stå i inför de individuella matcherna så, 1,10, 1,10, 1,15. Totalodds på det är 1,39. 1,28 är i detta fall ospelbart. Om man tror på Djokovic ska man spela på honom i matcherna istället.

Kyrgios vilade, eller ja, han åkte ut i första omgången med flit, i Montreal. Bra för honom, och då han har en fejd med Djokovic borde han vara sugen på att både ta sig fram till att få möta honom och sen också slå honom. Han har gjort det förut och jag tycker att 8,50 på Kyrgios lockar lite.

Spela Kyrgios till 8,50 hos Bethard

Cincinnati

Federer har haft lite tur i lottningen, åtminstone inledningsvis. Ingen höjdare att hamna på samma halva som Djokovic kanske, särskilt inte när Nadal nu drog sig ur sent och Federer egentligen borde blivit högst seedad på den undre halvan. Men Berrettini och Wawrinka som värsta motståndare för att nå kvarten, det är bra. Det ska han klara. Sen i kvarten bör det blir antingen Medvedev eller Tsitsipas. Medvedev är superformstark, men borde vara lite sliten efter två raka finaler. Tsitsipas börjar kanske svikta lite i form. 

Federer stor favorit till att nå kvarten, och mycket talar för att han klarar det, men 2 gånger pengarna? Jag står över faktiskt.

Cincinnati

Intressant, här har vi en vidöppen kvart av lottningen. Thiem är högst seedad, men håller inte riktigt på den här typen av hardcourt. Zverev är extremt formsvag. Och i övrigt många spelare med chansen.

Det kan uppfattas som ett glädjespel, men jag tror att folk har lite för låga tankar om Murray. Visst, ett halvår borta, ny höft, det finns rätt goda skäl till att inte tro på honom, men han har sett så frisk ut som man kan göra när han spelat dubbel senaste veckorna och han har tränat i flera månader nu. Rostig, absolut, men om han väl börjar vinna kan han mycket väl spela in sig i det och motståndet är som sagt inte oöverkomligt. Jag tycker man kan placera en liten slant till 17 gånger pengarna. Om han väl börjar vinna kommer oddset störtdyka totalt.

Murray når semi? 17 gånger pengarna hos Bethard!

Allra mest intressanta är givetvis slutsegraroddsen trots allt, och här har vi dem.

Cincinnati

Djokovic och Federer enorma favoriter, men notera här, bara en av dem kommer spela final då de är på samma halva och lyckas man då plocka fram favoriten på den andra halvan, då kan man sitta med supervärde i denna final.

Kolla oddset på Murray förresten. 32 gånger på att vinna hela turneringen. Det stärker förstås att 17 gånger pengarna på att han vinner sin kvart är grymt bra. 

Men vem når final på den undre halvan då?

Otroligt svårt. 

  • Thiem
  • Zverev
  • Auger-Aliassime
  • Cilic
  • Monfils
  • Bautista
  • Murray
  • Nishikori
  • Goffin
  • Fritz

Där är ett urval av spelarna som har störst chans att ta finalplatsen på den undre halvan. Bara att jämföra oddsen och hittar man en känsla någonstans, då ska man köra för som sagt, hittar man rätt finalist, då sitter man med grymt värde i finalen.

Turnering i Cincinnati pågår till och med söndag och häng med mig under hela veckan. I vanlig ordning kommer jag lägga ut speltips på flera av matcherna varje dag. Ni hittar alla dessa på min profil här på Betting.se.