Det rullar på bra hittills, minst sagt, för dagens bästa spel som vi i redaktionen här på Betting.se väljer ut. Igår fick vi in krysset mellan AIK och Malmö som vår fotbollsexpert Emanuel bidrog med. Idag är det dags för oss att gå tillbaka till tennis igen när nu Wimbledon drar igång.

Vad är dagens bästa spel?

Så, vad är dagens bästa spel idag? Jo, vi har plockat ut ett av de spel som vår tennisexpert David lagt ut på sajten under morgonen, och valet var till slut enkelt. Det är det här spelet på Gunneswaran som låter bäst.

Motiveringen är i korthet att Raonic inte är så bra när bollen väl är i spel och att han därmed inte kommer bryta Gunneswarans serve i någon större utsträckning. Det låter rimligt, tycker vi.

Fantastisk bonus

Det högsta oddset på spelet finns just nu där man för närvarande kan få en otroligt bra bonus om man ännu inte blivit kund. Hela 500% får man på sin insatta hundralapp och får därmed 600 kronor på sitt konto. Pengar som med fördel kan placeras på det här spelet och vid vinst har man senare ikväll plötsligt över 1000 kronor på sitt konto med bara en satsad hundralapp av egna pengar. Ett bra sätt att få igång sitt spelkonto på helt enkelt.

Sätt in 100 kr och vinn över 1000 kr på spelet här

Matchen startar någon gång under måndagseftermiddagen och sänds på Eurosport. 

Vi vill idag också puffa för Davids spel på vem som vinner Wimbledon. Ni kan läsa hans speltips på det här.

Kolla också in våra speltips i allmänhet där många av våra duktiga medlemmar lagt ut en mängd spel inför dagen. Expert David har också lagt ut ett antal spel förutom vårt utvalda tips. Ni hittar allt här.