Annons

Speltips : Slutsegrare: Novak Djokovic

1 juli 2019 at 14:00 - Tennis, England - ATP - Wimbledon
Uppdaterad
152
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans: 45%
Spelvärde: 112,50%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 7/10
Hit/Miss:
Betfair Sportsbook Till Betfair Sportsbook
Turnering: Wimbledon. Underlag: Gräs.

Lottningen till årets Wimbledon var ovanligt viktig den här gången, och man kan utan omsvep säga att det var Djokovic som vann den. Det är tre spelare som kan betraktas som någorlunda troliga segrare i Wimbledon i år. Två av dem kommer troligen behöva besegra båda sina främsta konkurrenter för att vinna. Djokovic kommer inte behöva besegra mer än en av dem. Det betyder massor.

Djokovic hamnade ensam på den övre halva. Federer och Nadal hamnade båda på den nedre halvan, och det förändrar jättemycket. Trots det har oddsen knappt rört sig sen lottningen kom ut.

När man tittar på Djokovic förmodade väg mot final så, det finns inte mycket som hotar honom. Kohlschreiber, Kudla, Hurkacz, Monfils, Tsitsipas, Raonic. Långt ifrån säkert att det blir den där vägen, men det där är den tuffaste vägen till final han kan få, och helt ärligt, det är en jätteskräll om han förlorar mot någon av de där spelarna. I en final sen, där kommer han vara stor favorit oavsett vem som står på andra sidan nätet. 

Djokovic har vunnit fyra av de senaste åtta Wimbledontitlarna. Hälften alltså. Och han är inte mindre favorit den här gången än han varit tidigare under dessa år så någonstans så, har han vunnit hälften hittills, då borde det inte spricka nu. Sen kan mycket hända och så vidare, det är knappast mer än 50% chans att han vinner i år. Snarare lite undre, men hur jag än räknar och vrider på det, 2,50 är klart spelbart och jag tror verkligen att han vinner. Jag tror att han är bättre än de andra.

Spelet plockas hos Betfairs spelbörs. 100% bonus upp till 1000 kronor för nya spelare där.

  • Spela för 100 kr och få gratisspel värt 100 kr!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback