Idag startar äntligen Premier League efter flera månaders torska gällande klubblagsfotboll på högsta nivå. Det är med andra ord dags att förbereda sig inför säsongen och det gör vi förstås med vår fotbollsexpert Emanuels säsongsspel som ligger uppe på sajten. Ett av dessa blir dagens bästa spel denna fredag.

Dagens bästa spel är West Ham

Emanuel tror hårt på West Ham i år, och argumenten låter goda. Klarade man av en tiondeplats förra säsongen med så mycket problem och nu också förstärkt truppen, då talar ju mycket för att man ska kunna få till det igen. 

Dagens bästa spel

Emanuel spelar både denna, att West Ham slutar topp-10 men också att man plockar över 47,5 poäng. Lite hugget som stucket enligt oss i redaktionen. Vi spelar båda, men tvingas vi välja tar vi topp-10. 

Spelet finns hos Bet365 som alltid har enorma utbud på Premier League, både inför och under matcherna. Den här säsongen kommer förstås inte vara något undantag så gillar men Premier League och i synnerhet att spela live under matchernas gång, då ska man ha Bet365 som ett av sina alternativ.

100 % upp till 1000 kr

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
Regler och villkor gäller
Ansvarsfullt spelande
18+ åldersgräns
18+ | Regler och villkor gäller