Vi är framme vid finalen av Sydamerikas främsta klubblagsturnering - Copa Libertadores. Betting.se tar en närmare titt på odds på Fluminense - Boca Juniors, förutsättningar inför matchen och vilka vi tror vinner finalen i Copa Liberatadores.

Odds Copa Libertadores 2023

Vem vinner finalen i Copa Libertadores 2023 mellan brasilianska Fluminense och argentinska Boca Juniors? Vi har kikat närmare på oddsen där brassarna kliver in som favoriter. Nedan ser ni oddsen för vinnare av Copa Libertadores 2023.

Odds: Vinnare Copa Libertadores 2023 Högsta odds Spelbolag
Fluminense 1,50
Boca Juniors 2,50

Brasilien har fullständigt dominerat Copa Libertadores de senaste åren. Sedan 2019 har titeln bara hamnat i brasilianska händer, och i de tre senaste upplagorna av turneringen har vi till och med haft helbrasilianska finaler. I år finns den möjligheten igen.

Om vi tittar på klubbarna i ett historiskt perspektiv har Boca Juniors mest att skryta med, de har nämligen sex Copa Libertadores-titlar, medan Palmeiras och Internacional har tre respektive två erövringar. betting.seFluminense har ännu inte har vunnit titeln, men de var nära 2008 och förlorade i finalen mot ecuadorianska LDU Quito. Nu kliver man in som tydliga favoriter där mycket talar för att man äntligen kommer få lyfta bucklan inför hemmapubliken i Rio de Janeiro.

Boca Juniors har haft en märklig säsong. Man hamnade på en blygsam sjundeplats i Liga Profesional i våras och ligger just nu i mittenskiktet av Copa Liga Profesional. Dessa två serier är de mest prestigefyllda i Argentina. Samtidigt är man i semifinal i Copa Argentina och har nu även chans att gå hela vägen i Sydamerikas största turnering för klubblag. Under vägen har man hunnit sparka tränaren Hugo Ibarra och ersatt med Jorge Almiron som senast fick sparken från spanska Elche. Tränarbytet har dock gett effekt och Boca Juniors är återigen att räkna med. 

Inför säsongen värvade man in Edison Cavani från Valencia och hittills har han nätat tre gånger på 13 matcher vilket, med tanke på omständigheterna får anses vara godkänt. Cavani är 36 år gammal men kommer med en erfarenhet som kan vara tungan på vågen i den här typen av matcher.

Men även Fluminense har haft en stökig säsong. I våras vann man Campeonato Carioca i storartat stil, men däremot ligger man i nuläget bara på en blygsam nionde plats i Brasilianska Serie A. Den stora stjärnan och bästa målskytten är ironiskt nog argentinaren German Cano som var en stor bidragande faktor till cupguldet i våras. Frågan är om det blir han som sänker Boca den 4:e november? 

Spelbolag med bra odds på Copa Libertadores

Här nedanför listar vi spelbolag med bäst odds på Fluminense - Boca Juniors. Vi har tagit särskild hänsyn till odds och utbud.

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

100% upp till 500 kr!

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting utan registrering
Sätt in direkt med BankID
Extremt snabba utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Omsättningskrav 12x på sport min. odds 1,80.

Villkor och krav:  Referera till Snabbare för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeÅldersgräns 18 år. Bonuserbjudande gäller endast nya kunder vid första insättnings- och speltillfälle. Minsta insättning är 100 kr för att aktivera välkomstbonusen. Du kan endast ta del av ett välkomsterbjudande. Gäller i 90 dagar. Om du inte kan se din bonus så vänligen kontakta kundtjänst. Bonusen kan enbart aktiveras av dem innan första speltillfället.

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

Välkomstbonus: 500 kr + 100 freespins

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
500kr insättningsbonus
Stort utbud med bra odds
Användarvänlig sajt
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 35x omsättningskrav på casino, freespins gäller Book of Dead. 6x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80. Giltig i 60 dagar

Villkor och krav:  Referera till Betsson för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+, Gäller nya kunder, Maxbonus 500 kr & 100 freespins värde 1 kr per snurr. Min insättning 100 kr.

Boca Juniors väg till finalen i Copa Libertadores

Många gör sig lustiga över att Boca Juniors är i final i Copa Libertadores utan att ha vunnit en enda match i slutspelet under ordinarie tid. Samtliga tre slutspelsmatcher har gått till straffar där Boca bara missat två av totalt 14 . Men ännu bättre statistik har tidigare Manchester United-målvakten Romero som räddat sex av elva straffar i slutspelet - snacka om att Boca kommer ha självförtroende om det går hela vägen även i finalen av Copa Libertadores.

Gruppspelet var dock inget större bekymmer för de argentinska giganterna. Man vann gruppen på 13 poäng vilket var fem poäng mer än tvåan, Pereira. Det ska dock sägas att detta var en av de enklare grupperna.

Odds Copa Libertadores Final

Inför finalen har man luftat truppen ordentligt i ligan och de tre senaste matcherna har man dessutom spelat extremt defensivt. Boca lär med andra ord inte ösa på som dårar i den här matchen utan är nöjda om de kan ta det till förlängning.

Fluminenses väg till finalen i Copa Libertadores

Fluminense har haft en svettig säsong. I gruppspelet riskerade man att åka ut i sista omgången, men löste ett kryss mot Sporting Cristal vilket istället gjorde dem till gruppvinnare. 

I slutspelet har det dock inte varit några större bekymmer och man har slagit ut Argentinos Jrs, Olimpia Asucion och Internacional på vägen. I samtliga möten har man varit favoriter. 

I ligan har det, precis som för Boca, gått trögare och formen inför matchen är oklar. Det ska dock sägas att detta är den viktigaste matchen på många år och det är inte konstigt att Fluminense vaskar den inhemska ligan i år. Allt krut läggs på finalen i Copa Libertadores.

Livestreama finalen i Copa Libertadores

Letar du efter livestream till Boca Juniors mot Fluminense rekommenderar vi att gå skapar ett konto hos bet365* som streamar matchen gratis. Det enda motkravet är att du måste ha ett levande spel eller minst en krona på ditt spelkonto.

FAQ: Vanliga frågor om Copa Libertadores

Här får ni svaren på de vanligaste ställda frågorna om Copa Libertadores.

Var och när spelas finalen i Copa Lbertadores 2023?

Finalen i årets Copa Libertadore spelas på Maracana i Rio de Janeiro den 4 november.

Vilken klubb har vunnit Copa Libertadores flest gåger?

Independiente från Argentina har vunnit Copa Libertadores flest gånger (7).

Var kan jag se semifinalerna i Copa Libertadores 2023?

Gratis livestream copa libertadores 2023 hittar du hos Bet365 och Unibet.