Så var det äntligen dags för Champions League igen! Efter ett längre uppehåll så drar nu slutspelet igång och vilka matcher vi har att se fram emot. Tisdagen och onsdagen bjuder på två matcher vardera med Real Madrid mot PSG som en riktig smällkaramell.

 

Basel - Manchester City (Viasat Sport Premium, Viaplay)

 

Juventus - Tottenham (TV6, Viaplay)

 

FC Porto - Liverpool (Viasat Fotboll, Viaplay)

 

Real Madrid - PSG (Viasat Sport Premium, Viaplay)

 

Tottenham reser till Turin med bra form

Det är nästan två månader sedan Tottenham förlorade en fotbollsmatch. Mauricio Pochettino har verkligen fått ihop laget som i sina bästa stunder spelar på ett sätt som få andra lag kan. Truppen är i stort sett helt skadefri och det är med ett mycket starkt lag som man reser till Turin för matchen mot de regerande italienska mästarna Juventus.

Efter derbysegern mot Arsenal så är självförtroendet på topp. En liknande elva som den i matchen mot Arsenal förväntas spela även mot Juventus. Återstår att se hur mycket utav lördagens match som sitter kvar i benen hos Tottenhamspelarna. 

Är Tottenhams form bra så får man säga att Juventus för är mycket bra. 11 raka segrar, alla tävlingar inräknade, har nu Turinlaget som för tillfället spelar precis så bra som man vant sig vid under de senaste säsongerna. Ännu mer anmärkningsvärt är att laget inte släppt in ett enda mål under 2018, 7 matcher med hållen nolla!

Se bästa oddsen för matchen här!

 

Upp till bevis för Paris Saint-Germain

Många säger att det här är säsongen då Paris Saint-Germain ska visa upp sig på riktigt. Laget har en bredd i truppen nu som få andra lag kan mäta sig med. Krydda det med spelare som Neymar, Cavani och Veratti så kan man lätt förstå varför laget ses som en utav favoriterna till att vinna turneringen.

Real Madrid har verkligen stått för en utav de största överraskningarna denna säsong, och då i negativ bemärkelse. Laget som fullkomligt krossade allt motstånd förra säsongen ligger nu fyra i La Liga. Resultaten har varit långt ifrån godkända, med Real Madrids mått mätt.

Matchen mot PSG kan mycket väl bli avgörande för Zidanes vara eller icke vara. Skulle man lyckas välta giganten ifrån Paris så ser det direkt mycket ljusare ut. En förlust däremot skulle kunna vara det som får bägaren att tippa över.

Se de bästa oddsen för matchen här!