Åtta Champions League-matcher har vi att se fram emot i kväll, och det är inga dåliga sådana. Chelsea-Roma, Benfica-Manchester United och Juventus-Sporting Lissabon för att nämna några. Vi har tittat i utbudet och funnit två intressanta spel.

 

Qarabag-Atletico Madrid

Spel: Atletico Madrid (-1) 1.86@Unibet*

Atletico Madrid ställs mot ett svagt FK Qarabag på bortaplan. Här bör rimligtvis Ateltico inte ha några som helst problem att städa av hemmalaget. Efter att ha sett azerernas två inledande matcher kan man konstatera att det skiljer mil i kvalitet mellan lagen. Qarabag gjorde det strålande som slog ut FCK i playoff, men roligare än så lär det inte bli för dem i Champions League. De leder förvisso den inhemska ligan med en match mindre spelad än tvåan Zira, men det säger inte så mycket.

Diego Simeone har lämnat nyckelspelarna Juanfran och Vietto hemma, men Atletico ska köra över dem ändå. Jag skulle faktiskt inte bli förvånad om vi får se liknande siffror som Liverpool vann med i går (7-0 mot Maribor).

Obs! Tidig matchstart, 18.00.

Benfica-Manchester United

Spel: Manchester United att vinna - 1.86

Drygt tre timmar senare startar Benfica-Manchester United på Estádio da Luz i Lissabon. Benfica går relativt bra i ligan och ligger på tredjeplats, 5 poäng efter serieledande FC Porto. I Champions League har det dock gått tyngre: 0 poäng på 2 matcher med målskillnaden -6. Nu senast förlorade man med tennissiffror (0-5) mot FC Basel på bortaplan.

United är fortfarande obesegrade i tävlingssammanhang i inledningen av säsongen, även om man verkligen fick bekänna färg i lördags mot Liverpool. José Mourinho saknar Eric Bailly, Marouane Fellaini, Paul Pogba och Michael Carrick på grund av skador. Med Bailly borta är det inte en alltför vågad gissning att Victor Nilsson Lindelöf får göra comeback på sin gamla hemmabana.

Vi kör på tvåan här eftersom United är i riktigt bra form samtidigt som Benfica inte alls är att lita på, det har vi sett i inledningen av CL.

Spela på Champions League hos Unibet*

Om du spelar för minst 20 kr på ett odds över 1.20 (både pre game och live räknas) hos Unibet* så är du med i utlottningen av 1000 kr i morgon.