Supercupen 2019 ska avgöras och vi listar alla de senaste och högsta oddsen som finns att tillgå hos svenska spelbolag. Alla odds i artikeln uppdateras automatiskt och du finner fler odds i vårt Matchcenter, där du även får de bästa liveoddsen under matchens gång.

Champions League-vinnarna Liverpool möter Europa League-segrarna Chelsea. Det är åttonde gången i Supercupens historia som två lag från samma land möts, men första gången det är ett helengelskt möte. Supercupen 2019 spelas på Vodafone Park i Istanbul.

Liverpool höll länge jämna steg med Manchester City i ligan men fick se sig besegrade när säsongen till slut summerades. Laget lyckades dock ta revansch i Europaspelet, där man kämpade sig fram i Champions League. Vägen var inte alla gånger rak i turneringen, men i finalen var det inget snack då man slog Tottenham med stabila 2-0.

Chelsea å sin sida dominerade Europa League från start. Man vann gruppen på 16 poäng och i slutspelet inledde man med att spela bort Malmö FF med totalt 5-1. Efter enkla segrar även mot Dinamo Kiev och Slavia Prag krävdes det förlängning mot Eintracht Frankfurt för att ta sig till final. Väl i finalen besegrades Arsenal med 4-1.

Bäst odds på Supercupen 2019: Liverpool-Chelsea

Oddsen uppdateras automatisk med de högsta oddsen på matchen. Klicka på oddsen för att gå direkt till spelbolaget.

Liverpool - Chelsea

Mer läsning på Betting.se

Du vet väl att du hittar mängder av artiklar, speltips, recensioner och guider här på Betting.se? Besök startsidan för att klicka dig vidare till de avdelningar och artiklar du är intresserad av. Glöm inte att läsa mer om bettingsidor med svensk licens.

Omfattande sportsbook
Många spelleverantörer
Spela på Premier League