När Real Madrids tränare Zinedine Zidane under helgen fick en fråga om Gareth Bale svarade han att han inte hade plockat om Bale från bänken om han så haft ett fjärde byte att tillgå. Bale svarade senare att han sitter ganska bra till i den spanska huvudstaden och antydde att han gärna skulle spela lite golf för 170 miljoner om året ifall de inte ville använda honom på fotbollsplanen.

Det låter lite som att han kommer lämna Real, kan man säga, och precis som med allt annat, det finns förstås odds på var han hamnar.

Bethards odds på var Bale spelar kommande säsong

Bale spelar i Man United efter sommaren, 1,57.

Bethard

Det har varit snack om att han ska hamna i United i många år nu, det började faktiskt redan innan han lämnade Tottenham för spel i Real Madrid 2013. Det verkar emellertid som att det ska hända först nu, och efter meningsutbytena nu i helgen så kanske det kan bli en lite billigare affär än förväntat för ett United som på senare år haft det svårt att knyta till sig högklassiga spelare.

Bale spelar i Tottenham efter sommaren, 6,00.

Bethard

Kopplingen finns ju där. Han spelade nästan sju år i Tottenham och varit under merparten av den tiden klubbens stora stjärna. Mycket har emellertid hänt sen dess, nu har Tottenham andra stjärnor och nu är det Tottenham och inte Real Madrid som är i final i Champions League. Tottenham skulle utan tvekan ha råd med Bale, och Bale skulle säkert vilja komma hem, men vill Tottenham verkligen ha honom?

Bale spelar i Paris Saint-Germain efter sommaren, 7,50.

Bethard

Någonstans ska han hamna, och hur man än vänder och vrider på det lär han bli en ganska dyr affär sett till hans nuvarande skyhöga lön som kanske inte helt och hållet återspeglar hans prestationer på planen på senare år. PSG har i alla fall pengarna, och brukar sällan rygga för att spendera.

Bale spelar i Bayern Munchen efter sommaren, 10.

Bethard

Inte helt lätt att förstå den här kopplingen kanske, men Bayern tappar två gamla trotjänare när Frank Ribery och Arjen Robben lägger av. Det självklara är kanske inte att ersätta dem med en annan lite äldre spelare, men det är ändå en spelare på samma position och Bayern har ibland plockat upp spelare som misslyckats lite i andra klubbar. Ibland har de dessutom träffat helt rätt.

 Vi får se var han landar. Det enda vi kan vara säkra på är att sommarens transferfönster i vanlig ordning kommer bli spännande.

Bale