Annons

Allsvenskan 2019

Den 31:a mars kl:15:00 sparkar de 3 första omgångarna igång Allsvenskan 2019. Vi har en väldigt oviss säsong att se framemot med tanke på de lag som förväntas befinna sig i toppen av ligan. Den förväntade toppstriden består av 3 lag, AIK, Norrköping och Malmö FF. Med den trupp som Malmö FF har förväntas de att vinna varje säsong, riktigt så enkelt är det dock inte. Malmö FF slutade 3:a i Allsvenskan 2018, AIK blev svenska mästare och IFK Norrköping slutade på andra plats med endast 2 poängs marginal. 

Vi på Betting.se kommer att följa Allsvenskan 2019 med nöje. Vi kommer att hålla våra läsare uppdaterade med odds på de aktuella matcherna, skytteligan och tabellen. Du kommer att hitta massor av bettingtips på de allsvenska matcherna. I våran TV-Guide hittar du komplett alltid matchprogram och vilka tider matcherna spelas.

Malmö FF favoriter att vinna Allsvenskan 2019

Malmö FF har vunnit Allsvenskan 5 gånger under 2010-talet. Det är åren 2010, 2013, 2014, 2016 och 2017. Det är inget annat allsvenskt lag som kan stoltsera med lika många titlar under 10-talet. Malmö FF har både kapitalet och spelarmaterialet att vinna ligan 2019. Nu blev det förvisso ingen kvalplats till Champions League efter att de hamnade på 3:e plats 2018, men de tog kvalplatsen till Europa League där de efter att ha tagit sig vidare åkte ut mot Chelsea. För ett lag som Malmö FF är det inte godkänt att hamna på en 3:e plats, så de har mycket att bevisa i denna säsong.

På Unibet.se kan du spela på Malmö FF att vinna Allsvenskan 2019 till oddset av 2,00. Om du väljer att spela på AIK som svenska mästare igen får du oddset 4,50,  tvåan IFK Norrköping från förra säsongen ger dig oddset 8,00. 

Malmö: att vinna Allsvenskan 2019 till 2,00 hos Unibet

Vilken spelare vinner skytteligan i Allsvenskan 2019?

Favoriten att vinna skytteligan 2019 är förra säsongens skytteliga vinnare, Paulinho. Häcken anfallaren gjorde 20 mål på 27 matcher säsongen 2018 och ser riktigt het ut inför kommande säsong. De två anfallare som utgör störst hot mot Paulinho är enligt oddsen, Marcus Antonsson i Malmö FF och Linus Halleníus som spelar för GIF Sundsvall. Marcus Antonsson gjorde 8 mål på 15 matcher förra säsongen för Malmö och kan mycket väl ta hem det i år. Malmö har även Markus Rosenberg i laget som troligtvis inte kommer att vinna skytteligan, men med sin erfarenhet kommer att göra en del mål själv och även spela fram Antonsson till några av hans mål. I GIF Sundsvall spelar Linus Hallenius som slutade på andraplats 2018 i allsvenska skytteligan med 18 mål på 29 matcher. Om Paulinho håller sig skadefri genom hela säsongen finns det inte mycket som kan stoppa honom från att vinna skytteligan. 

Paulinho som skytteliga vinnare hos Unibet ger dig oddset, 4,50. Marcus Antonsson att vinna skytteligan ger oddset, 6,00. Den tredje favoriten enligt Unibet, Linus Hallenius ger dig, 7,00 i odds.

Vilket lag åker ur Allsvenskan 2019?

I Allsvenskan 2019 är det 3 uppflyttade lag från Superettan. AFC Eskilstuna, Falkenbergs FF och Helsingborgs IF. 2 av de uppflyttade lagen som förväntas få det extra tufft att hänga kvar enligt spelbolagen är kanske inte helt otippat Falkenbergs FF och AFC Eskilstuna. Om vi börjar med Falkenbergs FF. De har en alldeles för tunn och gammal trupp som behöver förstärkning i varje lagdel om de ska ha en chans att hänga kvar. Det som talar till Falkenbergs fördel är att de har allt att vinna som nykomlingar. AFC Eskilstuna tog sig förvisso till final i Svenska Cupen och kan mycket väl vinna mot BK Häcken. Det är en stor prestation i sig med tanke på att AFC slutade 3:a i Superettan säsongen 2018. Men oavsett seger eller inte i Svenska Cupen tippar experterna att det blir nedflyttning igen. Det kommer inte att räcka med det spelarmaterialet klubben har och just att det är så tufft att hänga kvar som nykomling i Allsvenskan gör att de förmodligen åker ner igen.

Vilka spelbolag erbjuder bäst odds på Allsvenskan 2019?

Det kan vara svårt att hitta bästa odds på Allsvenskan 2019. Det finns nämligen väldigt många olika spelbolag som du kan välja mellan. Vi rekommenderar att du använder dig av Unibet, Bet365, Betsafe, Coolbet och Bethard. Genom att man använder sig av dessa fem spelbolag är man ganska säker på att ha bäst odds och mest marknader att spela på. Beroende på vilket spelbolag du ska välja av dessa fem så är ett tips att gå in och jämföra oddsen på våra speltips där du har en enkel och bra översikt. Tyvärr täcker inte dessa fem spelbolag alltid de högsta oddsen, så det kan alltid vara en ide' att skapa ett konto hos det spelbolag som erbjuder det högsta oddset när du kollar speltipsen på Betting.se. 

Ett tips vid långtidsspel som te.x när man spelar på vilka som vinner Allsvenskan eller vem som gör mest mål under säsongen är det ett hett tips att använda sig av Betsafe och Bet365. Det brukar vara dessa spelbolag som oftast erbjuder högsta odds vid långtidsspel. Det går även att hitta bra odds när du spelar på de vanligaste marknaderna som "1x2", "Båda lagen gör mål"  och "Över/Under". 

Gillar du istället att spela på marknader som när en "Spelare kommer att få kort i matchen", "En viss spelare som gör ett visst antal mål i matchen". Kan det finnas bättre odds på Bethard, Nordicbet och Coolbet som är mer inriktade på speciella marknader. Självklart kan du spela de flesta spel hos de flesta spelbolagen, men ett hett tips kan vara att kolla speltipsen på Betting.se för att försäkra dig om högsta oddsen. 

Klicka här för att kika in de allsvenska oddsen hos Bethard

Kommentarer

Feedback